GENEL Haber Girişi : 11 Ağustos 2019 12:56

SEVGİ VE HUZUR DOLU NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİYLE

SEVGİ VE HUZUR DOLU NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİYLE
Kanaat Önder Ömer Özmen, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutladı.
Kanaat Önder Ömer Özmen mesajında ‘hep bir arada, sağlıklı, mutlu, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğinde’ bulunarak, şu görüşlere yer verdi: ‘Cenabı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Alemi’ne nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Bol bol dualar ederek, özellikle çocuklarımız için Yüce Rabbim’e niyazlarda bulunalım. Mutluluk, huzur ve hayırlarla dolu bir Bayram temenni temennisiyle, Mübarek Bayramınızı kutluyorum. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlara güvenle bakabilmemiz demektir. Hoş geldin, şerefler getirdin Mübarek Bayram. Umutlarımızın yeşerdiği, hedeflerimizin tazelendiği Mukaddes ve Müstesna günlerde, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım ve Kurban Bayramını tüm sevdiklerimizle kana kana yaşayalım. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı, başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam Âlemi’ne mutluluklar getirsin. Dua kapılarının açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde, saygıdeğer halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım. Heyecan ve özlemle beklediğimiz bir Kurban Bayramı’na kavuşmuş buluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.