GÜNDEM Haber Girişi : 20 Nisan 2023 22:30

SEVGİ VE HUZUR DOLU NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİYLE

SEVGİ VE HUZUR DOLU NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİYLE
D.BAKIR/ SigortaCep Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akın, mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

SigortaCep Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akın, mesajında ‘hep bir arada, sağlıklı, mutlu, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğinde’ bulunarak, şu görüşlere yer verdi:
‘Cenab-ı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Âlemi’ne nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.


Mutluluk, huzur ve hayırlarla dolu bir Bayram temenni temennisiyle, Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum.


Bu bayram, yeryüzünde dağılmış, ayrılığa düşmüş veya üzerine ölü toprağı serilmiş ya da birbirine çeşitli sorunlar yaşayan İslam ümmetinin yeniden ayağa kalkarak, aynı hedefler doğrultusunda, hep beraber kutlu yürüyüşü ve uyanışı başlatması nasip eylemesi için, Yüce Rabbimiz’e dualarda buluşalım.


Aşkla kaldırılan eller ve Adanmışlıkla çarpan kalpler eşliğinde yapılan bütün dualar ve niyazlarımızın Yüce Rabbim’in, Dergah-ı İzzeti’nde kabul görmesini en kalbi duygularımla niyaz ediyorum’.


Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bütün İslam âlemine, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini, Hak Teala’dan niyaz ederim’.