GENEL Haber Girişi : 03 Eylül 2020 23:03

Seydaoğlu’ndan korona uyarısı

Seydaoğlu’ndan korona uyarısı
Anavatan Partisi 20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, koronavirüs tehdidinin henüz ortadan kalkmadığı konusunda vatandaşları uyararak, maske ve mesafe kuralına uyulması çağrısında bulundu.
Korona virüs ile ilgili açıklamalarda bulunan ve vatandaşları uyaran Anavatan Partisi 20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, normal yaşama dönüşte Covid-19 kurallarının ihmal edildiğini ve özellikle toplu olan yerlerde maske ile mesafe kurallarına uyulması gerektiğini söyledi.
 
Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile belediyelerin kuralların tereddütsüz uygulanmasını denetlemeleri için görevlerini yapmaya da çağıran Seydaoğlu, ayrıca açık ve kapalı alanlarda, topluluklarda sigara içilmesine karşı Sağlık Bakanlığının önlem almasını istedi. Seydaoğlu, tüketicileri “temiz ve sağlıklı” olan plajlara gitmeleri için de uyararak, Sağlık Bakanlığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığını halkın bu konuda daha hassasiyetli davranması gerektiğini belirtti.
 
"ALLAH RIZASI İÇİN KURALLARA UYALIM”
 
Vatandaşlardan isteğini dile getiren Seydaoğlu, “Allah rızası için kurallara uyalım. Başka ne söyleyebilirim. Bile bile pozitif olduğunu bilen insanlar kendi sağlığını düşünmüyorsa bundan daha büyük bir kul hakkı nasıl olabilir? Lütfen herkes bu konuda daha hassas davransın ve birbirinin sağlığını tehdit altına atmasın” dedi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.