SAĞLıK Haber Girişi : 14 Haziran 2020 18:58

Seydaoğlu’ndan Korona Virüs açıklaması

Seydaoğlu’ndan Korona Virüs açıklaması
Anavatan Partisi 20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, dünyayı etkisi altına alan korona virüs hakkında önerilerde bulundu
Doğru şekilde bilgilenip uygun önlemleri alarak kendinizi ve çevrenizdekileri korunması gerektiğini belirten Seydaoğlu, “Yerel kamu sağlığı kurumunuzun verdiği önerilere uyun” dedi.

 

Diyarbakırlı siyasetçi, Anavatan Partisi 20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizide etkisi altına alan korona virüs hakkında açıklamalarda bulundu.

Sağlık tesislerine gereksiz yere gitmemek, sağlık sistemlerinin daha etkili çalışmasını sağlayacağını belirten Seydaoğlu, “Ellerinizi sık sık temizleyin. Sabun, su veya alkol bazlı bir dezenfektan kullanın. Öksüren veya hapşıran kişilerle aranızda güvenli mesafeyi koruyun. Gözlerinize, burnunuza veya ağzınıza dokunmayın.


Öksürürken veya hapşırırken burnunuzu ve ağzınızı dirseğinizin iç kısmıyla veya bir mendille kapatın. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız evde kalın. Ateş, öksürük ve solunum güçlüğü şikayetleriniz varsa tıbbi yardım alın. Önceden ilgili numarayı arayın. Yerel sağlık kurumunuzun talimatlarına uyun” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.