GENEL Haber Girişi : 19 Mayıs 2021 07:23

ŞEYHMUS KAVAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

ŞEYHMUS KAVAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI
D.BAKIR- Hurdacılar, Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Odalar Başkanı Şeyhmus Kaval, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Şeyhmus Kaval, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 102. yılını hep beraber yaşamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün, Milletimizin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919`da başlattığı kutlu hareketle, milletimizin umutları canlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, aynı zamanda gençliğimize bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler.

Cumhuriyetin korunması, gelişmesi, çağdaş Uygarlık düzeyine ulaşmasının, yetişmekte olan genç kuşaklar sayesinde gerçekleşecektir. Yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz, ülkemizin ve milletimizin layık olduğu mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamızda, en büyük pay sahibi olacaklardır.

Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine taşıyacak olan gençlerimize güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas halkının ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.