GENEL Haber Girişi : 31 Ağustos 2019 20:34

SİDER Başkanı Yılmaz’dan Vali Güzeloğlu’na hayırlı olsun ziyareti

SİDER Başkanı Yılmaz’dan Vali Güzeloğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği (SİDER) Genel Başkanı Şükran Yılmaz, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’na Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde destek olmak amacıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği (SİDER) Genel Başkanı Şükran Yılmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. SİDER Genel Başkanı Şükran Yılmaz, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmesinin kent için hayırlı olduğunu belirterek, “Diyarbakır Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na her zaman desteğimiz olacaktır.



Göreve geldiği günden bu yana Diyarbakır’ımıza çok güzel insani hizmetler yapmaktadır. İnanıyoruz Belediye Başkanlığı görevinde de yine kentimiz adına çok daha güzel hizmetler yapacaktır. Kıymetli zamanını bizlere ayırdığından sayın valimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 



Diyarbakır’daki Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere herkese kapılarının ardına kadar açık olduklarını dile getiren Vali Güzeloğlu, SİDER Başkanı Şükran Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  



Ziyaret, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güzeloğlu’nun misafirleriyle fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.