GENEL Haber Girişi : 09 Ağustos 2020 13:50

ŞİFA DEPOSU VE LEZZET DURAĞI: PAÇACI FAZIL USTA

ŞİFA DEPOSU VE LEZZET DURAĞI: PAÇACI FAZIL USTA
Diyarbakır’da, 1960 yılından bu yana, enfes tadı ve şifa deposu paçasıyla hizmet sunan Paçacı Fazıl usta, Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçesindeki İşletmesinde, tadına doyumsuz paçası ve yemek çeşitleriyle, misafirlerinin beğenisine sunmakta.
Enfes tadı ve şifa deposu paçasıyla, Paçacı Fazıl usta, lezzet üretmeye devam ediyor. Yiyenlerin hayran kaldığı ve ünü Türkiye sınırlarını aşan paçacı Fazıl usta, Lezzetli ve şifa deposu paça çeşitlerini, hijyenik ve temiz bir ortamda, deneyimli personelleriyle sunarak, sektörünün marka kuruluşu olmuş durumda. Diyarbakırlı vatandaşların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de konuk olduğu



Diclekent Villaları’nda hizmete açılan mekânda, paçanın yanı sıra, her türlü damak tadına hitap eden nefis yemek çeşitlerini de bulabilmek mümkün. 1960 yılında babası Merhum Cemil Onur'un yanında mesleğe başlayan ve zamanla sektörün marka isimlerinden olan Fazıl Usta, babasından gördüğü esnaflığın incelikleri ve zarafetini hem kendi uyguluyor, hem de çocukları ve bütün çalışanlarına öğretiyor.



‘Aldığımız olumlu tepkiler, bizleri çok mutlu ediyor. Diclekent Villaları Diclekent Cami karşısında hizmete giren tesisimizde, nefis paça çeşitlerinin yanı sıra, leziz, Diyarbakır’a özgü mahalli yemekleri de sunuyoruz’ diyen Paçacı Fazıl Usta, şöyle devam etti: ‘Ayrıca, tesisimizde, toplantı, kutlama gibi programlar, sünnet, nişan, düğün, taziye ve her türlü meslek kuruluşlarının toplu davet ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kelle paça, pilav üstü tandır, kemikli pirzola, kavurma, ayvalı kavurma, kuzu kolu, Talas ve haşlama, kuru fasulye, fırın güveç, haşlama, tencere kebap,



içli köfte, İzmir köfte, çorba, bamya, kaburga dolma, şırdan, kibe mumbar, bulgur pilavı, Karacadağ pirinci gibi, Diyarbakır’a has enfes çeşitlerimizi sunuyoruz. Deneyimli ustalarımızın hazırladığı zengin menümüzü, doyumsuz soslarımız, enfes salatalarımız ve birbirinden güzel mezelerimizi, güler yüzlü personelimiz sunmakta. İzmir Karşıyaka İlçesi Girne caddesinde hizmete açtığımız mekânımıza gelen misafirlerimiz, oldukça memnunlar. Hatta Ege Bölgesi’nin diğer şehirlerinde şubeler açmamız konusunda talepler geliyor. Bir çok kentlerden paça, kibe mumbar ve şırdan siparişleri alıyoruz.



PAÇA, HEM LEZZET VE HEM DE ŞİFA DEPOSU

Aldığımız siparişlerimizi, özel muhafazalı kaplarımıza koyup gönderiyoruz. Paça çeşitlerimizle, hem damak zevkine hitap ediyoruz, hem de son derece sağlıklı ürünler sunuyoruz. Paça, sağlık için şifalı antibiyotikler içerir. Hayvanın doğal eti, hem lezzet verir, hem de şifa. Paça çorbası ve kemik suyundan yaptığımız enfes kelle paça, vücudumuzu ayakta tutan kök hücre ve kolajen maddesi içerir. Kelle paça çorbası, oldukça sağlıklı bir besindir. Antibiyotik etkisi olduğu ve kanser başta olmak üzere birçok hastalığa faydalı olduğu, zaten tıbbi olarak da kanıtlandı.


 
Ne yaparsan yap, ‘Aşk’ ile yap, şiarıyla çıktığımız bu hizmet yolculuğunda alnımızın akıyla bugünlere gelmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca, Diyarbakır mutfağının unutulmaya yüz tutmuş birbirinden güzel ve leziz yemeklerini de tesisimizde sununca, bir hayli olumlu geri dönüşler aldık. Geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sunduğumuz salonumuzda, birbirinden leziz çeşitlerimizi, son derece temiz, hijyenik ve güler yüzlü servisimizle ikram ediyoruz. Henüz enfes menümüzün tadına bakmayan vatandaşlarımızı, mutlaka tesislerimizde ağırlamak isteriz’.



PAÇACI FAZIL USTA, YENİ DÖNEME HAZIR


Dünyayı etkisi altına ve yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemi sonrası, yeni dönemde tekrar hizmete açtığı İşletmelerinde, tüm Sağlık tedbirlerini uygulamak için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ve yeniden ‘vira bismillah’ diyerek, kapılarını vatandaşlara açtıklarını belirten Paçacı Fazıl Usta, yeni dönemle ilgili olarak şunları söyledi:




BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ KONU, İNSAN SAĞLIĞI


1 Haziran tarihi itibariyle, yeni dönemde, bulaşıcı pandemiye karşı tüm Sağlık tedbirlerini alarak, çalışmalarımıza bu şekilde devam etmekteyiz. İşletmemizde, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ediyoruz. Her sabah bütün personellerimiz, işe başlamadan önce, uyulması gereken kurallara harfiyen uyacak. Bizler, senelerden beridir yaptığımız gibi, lezzet ve şifa deposu leziz ürünlerimizi üretip, misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam etmekteyiz’. Yiyenlerin hayran kaldığı ve ünü Türkiye sınırlarını aşan paçacı Fazıl usta,




Diyarbakırlı vatandaşların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de konuk olduğu mekânında, lezzet ve şifalı paça ile her türlü damak tadına hitap eden nefis yemek çeşitlerini de sunmakta. Açıklamalarda bulunan Fazıl Usta, yeni dönemle ilgili olarak şunları söyledi: ‘Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dair tüm düzenlemeler için gerekli hazırlıkları tamamladık. Bu kapsamda, hem kendi çalışanlarımız ve hem de ailemizin parçası olarak gördüğümüz müşterilerimizin can sağlığı açısından, Bakanlığımızca belirtilen gerekli tüm ilkeleri uygulamaktayız.





MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK HEPİMİZİN İÇİN ZORUNLU

Misafirlerimize, tesislerimize girişte temassız ateş ölçümü uygulanacak. 38 dereceden yüksek ateşi olan misafirlerimiz İşletmemize alınmayarak, sağlık kuruluşuna başvurması sağlanacak. Tesisimizin girişlerinde el antiseptiği olacak ve misafirlerimiz, ellerini antiseptikle temizledikten sonra giriş yapıyorlar. Maskesiz olanlar içeri alınmamakta. Yanında yoksa, biz kendisine maske temin ediyoruz. Servis yapılan masalar arası mesafe, her yönden 1,5 metre olacak şekilde düzenlendi.



Her masada el antiseptiği veya kolonya var. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapmaktayız.

Bunun yanı sıra, İşletmelerimizde çalışan arkadaşlarımızın düzenli sağlık kontrolü yapılmakta. Ayrıca, personellerimize COVID-19 konusunda ve hijyen ile ilgili yapılması gereken bütün Eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını da yaptık. Çalışanlarımız işletmeye girişlerinde temassız ateş ölçümü yapılmakta. İşletmemize gelen herkese, aynı kurallar uygulanmakta’




TADINA BAKANLAR HAYRAN KALIYOR

Paçanın lezzet ve şifa deposu olduğunu belirten Fazıl usta, şunları söyledi: Rahmetli babamızdan öğrendiğimiz mesleğimizi, yıllardır hakkıyla devam ettirerek, insanlarımıza hem lezzet, hem de şifa deposu olan paça çeşitlerini sunmaya devam ediyoruz. ‘Müşteri’ değil, misafir anlayışıyla hizmet sunarak, kalitemizden taviz vermeden, lezzeti en temiz ve hijyenik bir şekilde sunmaya devam ediyoruz. Paça, sağlık için şifalı antibiyotikler içerir. Paça çorbası ve kemik suyundan yaptığımız enfes kelle paça, vücudumuzu ayakta tutan kök hücre ve kolajen maddesi içerir.




Kelle paça çorbası, oldukça sağlıklı bir besindir. Antibiyotik etkisi olduğu ve kanser başta olmak üzere birçok hastalığa faydalı olduğu, tıbbi olarak da kanıtlanmış durumda. Diclekent Villaları Diclekent Cami karşısında hizmet sunduğumuz tesisimizde, nefis paça çeşitlerinin yanı sıra, leziz, Diyarbakır’a özgü mahalli yemekleri de sunuyoruz. Deneyimli ustalarımızın hazırladığı zengin menümüzü, doyumsuz soslarımız, enfes salatalarımız ve birbirinden güzel mezelerimizi, güler yüzlü personelimiz sunmakta. Özellikle paça, kibe mumbar ve şırdanımız bir hayli revaçta. Aldığımız siparişlerimizi, özel muhafazalı kaplarımıza koyup gönderiyoruz. Hem damak zevkine hitap ediyor, hem de sağlıklı ürünler sunuyoruz.



Oto park sorununun olmadığı tesisimiz, günün her saatinde rahatlıkla toplu ulaşım araçlarıyla da gelinebilecek merkezi bir noktada. Harika iç dizaynı, ferah ortamı ve ailelere özel salonumuzla, oldukça ideal bir ortam hazırladık. Yaklaşık 850 kişiyi ağırlayacak, iki katlı, geniş mekânımıza konuklarımızı bekliyoruz. Tadına doyumsuz ürünlerimizle tanışmak, hem Sağlıklı ve hem de Lezzetli çeşitlerimizden tatmak isteyen bütün misafirlerimizi, Tesisimizde ağırlamaktan onur duyarız’.

İLETİŞİM HATTI. 0412 2570021-0412 2571006
23 Haz 2020 20:5623 Haz 2020 22:46
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.