GENEL Haber Girişi : 01 Mayıs 2019 21:37

SITKI USTA’DAN ÇALIŞANLARINA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI NEDENİ İLE ANLAMLI JEST

SITKI USTA’DAN ÇALIŞANLARINA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI NEDENİ İLE ANLAMLI JEST
D.BAKIR- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de coşkulu törenlerle kutlandı. Diyarbakır’ın bağrından çıkan,3 kuşaktan bu yana kaliteli hizmet veren ve kamuoyunda ‘Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta’ diye tanınan Sıtkı Altunbay, 1 M
Hepsi bizim ailemizin bir parçasıdır. Bizler, çalışanlarımızla berber bir aileyiz. Dolayısıyla, böylesi anlamlı bir günde, onlarla berber çiğköfte yeme, bizim için de farklı bir önem taşıyor. Bu vesileyle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en samimi duygularımla kutluyor, bütün günlerimizin bayram tadında ve bereketinde geçmesini temenni ediyorum. Emeğiyle, alınteriyle çalışan, helal dairede hayatını kazanan bütün emekçilerimiz ve personellerimiz, bizim kardeşlerimizdir. Onların her zaman için kalbimde yerleri vardır. Onları çok seviyorum, onlar bizler için her zaman değerlidirler’.  
 

 
Çalışan personellerden Mahmut Yılmaz  ise bir hayli mutlu olduklarını belirterek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Allah; binlerce defa razı olsun değerli büyüğümüz Sıtkı ustamızdan. 
 
 
 
 Uzun yıllardır kendisinin yanında çalışıyoruz. Hem iş bakımından, hem de esnaflığı bakımından gerçekten örnek teşkil eden bir insan. Son derece yardımsever, merhametli ve gayretli bir insan. Bizleri çalışanları değil, evlatları gibi görüyor. Sadece böylesi günlerde değil, sık sık bizlere böyle jestler yaparak, ikramlarda bulunur. Yaklaşık yirmi yıldır yanında çalışıyorum. Kendisinden çok memnunuz. Ustamız bizleri çok sever ve sayar’.  
 



BÜTÜN ÇALIŞANLARINI EVLADI GİBİ GÖRÜYOR 
 
 
 Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Semti’nde 2 ve Çamlıca’da 1, Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent’te 2 ve havaalanı yolunda 1 olmak üzere 6 şubeyle hizmet veren kadayıfçı Sıtkı Usta, Ankara Çukurambar’da yeni yerini, geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle hizmete açmıştı. 1968 yılından bu yana, damak tadına hitap eden, hep daha lezzetli ve daha kaliteli ürünler sunabilmek hedefinde olan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta Kadayıf ve Künefe, üretim aşamasında gerek hijyen ve gerekse lezzet ve kaliteden ödün vermeden tam yarım Asırdan bu yana halkımıza, aralıksız olarak hizmet sunuyor. 



İlk günkü hizmet anlayışını bugünlere taşıyarak, bu konuda da kırılması güç bir rekora imza atmış durumda olan ‘Kadayıf ve Künefe’ deyince akla gelen ilk adres olarak ün yapan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, sektörünün öncü kuruluşu durumunda. Yüzlerce personeliyle berber hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Sıtkı Altunbay Ankara ve Diyarbakır’daki bütün şubelerinde 1 Mayıs nedeni ile tüm çalışanlara çiğköfte ikramı yapması ve bütün çalışanlarıyla beraber Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlaması, kamuoyunda büyük takdirle karşılandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.