GENEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2018 00:07

SON FETÖCÜ DERDEST EDİLENE KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK

SON FETÖCÜ DERDEST EDİLENE KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Aynı zamanda kısa adı TAY-DER olan Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği Diyarbakır İl Başkanı olan Burhan Bırak, karanlık tezgâhlarda hazırlanan kirli oyunlara asla geçit vermeyeceklerine dikkati çekti.
Açıklamalarda bulunan Burhan Bırak, şunları söyledi: ‘Bilindiği gibi, ülkemiz geçen yıl kökü dışarıda olan şer güçler, içerideki piyonlarıyla, halkımızın büyük teveccühüyle gelmiş olan Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize darbe girişiminde bulundular. 
 
Ancak Sayın Erdoğan’ın vakur duruşu ve sağduyusu karşısında adeta bir kayaya çarpan hain fetöcüler, vatandaşlarımızın da meydanlara inerek, devletimize sahip çıkmasıyla birlikte adeta çil yavrusu gibi dağıldılar. 
Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan’ın önderliğinde, ülkemiz 16 yıldır yapılan devasa hizmetlerle adeta çağ atladı. 



 
‘Yapılamaz’ denilen bir çok proje bitirilerek hayata geçirildi. Halkımız bugüne kadar tanışmadığı her türlü hizmeti, Ak parti iktidarları döneminde gördü. Bir dünya lideri olan Devlet Başkanımız Erdoğan, ülkemizin daha iyi koşullarda yönetilebilmesi ve bürokrasinin asgariye indirilmesi için, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine, halkımızdan onay aldıktan sonra, hızla kolları sıvadı. 
 
Artık çok daha geniş kapsamlı hizmetlerle, ülkemiz bir uçtan diğer uca donatılacak. Türkiye’nin şahlanarak, dünya siyasetinde aktif ve sözü geçen bir ülke olması, Sayın Erdoğan’ın, bütün Dünya devlet başkanları nezdinde gördüğü saygı ve itibar, birilerini öylesine çıldırttı ki, bize çelme takmak için her türlü oyunlara başvurdular. Ama kirli planları, ellerinde patladı. Sayın Erdoğan’ın karizmatik kişiliği karşısında, kaçacak delik arar oldular. 15 Temmuz hain darbe girişimine halkımızın gösterdiği şanlı direniş, demokrasi tarihimize altın harflerle yazılmıştır. 



 
Allah: kısmet ederse genel anlamda ülkemiz ve bölgemiz, özel anlamda ise İlimiz, çok daha büyük hizmetlerle tanışacak. Devletimiz ve halkımız ile beraber, güç ve gönül birlikteliği yaparak, bütün engelleri silindir gibi ezeceğiz. Gerek TAY-DER ve gerekse ‘Fethullahçı Terör Örgütü İle Sivil Mücadele Platformu’ olarak, canımız pahasına da olsa, hainlere fırsat vermeyeceğiz. 
Mekke ve Medine’den sonra 5. Harem-i Şerif olan, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti, Mukaddes şehrimiz Diyarbakır’ın hayrına olacak bütün projelere destek olacağız. Değil elimizi, gerekirse bütün bedenimizi taşın altına koyacağız. 
Bu vesileyle, yolu sevgiden geçen herkesle, bir gün mutlaka buluşmak dileğiyle, kadirşinas halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum’.  


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.