ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Ekim 2019 01:11

Sur mağduru çocuklar gönüllerince LİV SUİT OTELDE eğlendiler

Sur mağduru çocuklar gönüllerince LİV SUİT OTELDE eğlendiler
Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde terör mağduru 150 çocuk aileleriyle beraber Dermanbaba Lakaplı hayırsever Yılmaz Acu’nun girişimiyle düzenlenen eğlence gecesinde gönüllerince eğlendi.
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde yaşanan terör olayları sonrası evlerinden ayrılmak zorunda kalan ve şehrin bir çok noktasına yerleşen yetim, öksüz ve engelli çocuklar Liv Suit Otelin desteği ve Dermanbaba Lakaplı hayırsever Yılmaz Acu’nun girişimiyle Liv Suit otelde düzenlenen moral gecesinde doyasıya eğlendiler.



Emekli banka müdürü Hamza Serçek, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Murat Alabalık, AK Parti Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Şefike Kızılkan, AK Parti Bağlar İlçe yönetim kurulu üyesi Veysi Cengiz Elhansu ve Diyarbakır’ın mahalli sanatçılarından Mehmet Çakar ile yaklaşık 150 çocuk ve ailesinin katıldığı gecede hiçbir masraftan kaçınılmazken, mahalli ve tanınmış sanatçılar da



seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılar ile çocukların ve ailelerinin gönüllerini feth ettiler. Liv Suit Otel Sahibi Ferman Zaman’ın BÜTÜN MASRAFLARI  finanse ettiği gecede Dermanbaba Lakaplı hayırsever Yılmaz Acu geceye katılan çocuklar ve aileleriyle birer birer ilgilendi.



Slov ve Fantezi  Müziği’nin güçlü sesi İsmail Tatlıdil ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Aran’da geceye katılan çocuklar için birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek çocuklar için düzenlenen moral gecesinde moral dağıttı.




“ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Çocukların güzel gülüşlerini eksiltmemek adına böyle bir organizasyona destek olmak istediklerini belirten Slov ve Fantezi  Müziği’nin güçlü sesi İsmail Tatlıdil, “Böyle bir gecede şarkı söylemem için Yılmaz Acu kardeşimden talep gelince bütün işlerimi bırakıp hemen kabul ettim, çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir.



Böylesi bir gecede şarkı söylemek benim hayatımın en güzel gecesiydi. Çocukların güzel gülüşlerini eksiltmemek adına elimizden geleni yaptık. Şarkılarımızı seslendirdik ve çocuklar çok mutlu oldular, onların mutluluğu bizimde mutluluğumuzdur. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Böyle bir geceyi tertip eden Yılmaz Acu, Liv Suit Otel Sahibi Ferman Zaman beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.




“OTELİMİZİN KAPISI ÇOCUKLAR İÇİN ARDINA KADAR AÇIKTIR”

Ülkemizin geleceği olan çocuklar için bir gece düzenlemek isteyen Yılmaz Acu’nun talebinin geri çevrilemez olduğunu belirten Liv Suit Otel Sahibi Ferman Zaman’da “Diyarbakır’da yapmış olduğu hayırlar ile tanınan Yılmaz Acu Beyefendi kardeşim mağdur durumda olan çocuklar için bir moral gecesi tertip etmek istediğini söyledi, bende kendisine otelimizin kapısının ardına kadar kendilerine açık olduğunu söyledim.


Diyarbakır’ın çeşitli mahallelerinde oturan, sur mağduru, yetim, öksüz ve engelli çocuklar ve aileleri için otelimizde bir eğlence gecesi düzenledik. Müzikli, sanatçılı gecede misafirlerimize ikramlar sunduk. Hiçbir şekilde maddi bir talepte bulunmadık kendilerinin bizim için hayır duaları maddiyattan daha üstündür. Böylesi bir geceye katkı sunabilmek bizler için mutluluk kaynağı oldu” dedi.



“BEKLENTİMİZ ÇOCUKLARIN SAMİMİ DUALARIDIR”

Geleceğin mimarı çocuklar için hayatı boyunca mücadele ettiğini belirten ve bundan sonraki hayatı boyuncada mağdur çocuklar için mücadele edeceğini belirten mağdur ailelerin dermanbaba diye tanıdığı Yılmaz Acu ise, “Ben yıllardır mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlar için mücadele ettim ve hayatım boyuncada etmeye devam edeceğim. Mağdur aileleri ziyaret ederken çocuklarda benden birşeyler istiyor. Son olarak bir çocuk benden hiç şarkıcı falan dinlemediklerini söyledi.


Aklıma onlar için müzikli yiyecekli bir eğlence gecesi düzenlemek geldi. Bu fikrimi öncelikle Liv Suit Otel Genel Müdürü Ferman Zaman beyefendiye ilettim. Saolsun otelinin kapısının ardına kadar açık olduğunu belirtti. Daha  öncede fakir yoksul ailelere insani yardımları olmuştu bu gecede tüm masrafları Ferman Zaman beyefendi Liv Suit Otel olarak karşıladı. Allah binlerce defa kendisinden razı olsun. Diyarbakır’ın tanınmış meşhur kadayıfçılarından Sıtkı Usta, Elif Hanım, Yasemin Hanım Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yasemin Timur’da geceye gelen çocukların ulaşım sorunlarına destek oldular. Sonrası sanatçı dostlarım Slov ve Fantezi  Müziği’nin güçlü sesi İsmail Tatlıdil



ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Aran ’da gecede şarkı söyleyebileceklerini dile getirdiler. Böylesi hoş bir gece ortaya çıktı. Diyarbakır’ın varoşlarından yetim, engelli ve sur mağduru yaklaşık 150 çocuk ve ailesine unutamayacakları bir gece yaşattık. Çocuklar çok sevindiler aileleriyle beraber doyasıya eğlendiler. Bizim burada beklediğimiz yegane şey bu çocukların samimi dualarıdır" diye konuştu. Diyarbakır’ın tanınmış meşhur kadayıfçılarından Sıtkı Usta, Elif Hanım, Yasemin Hanım Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yasemin Timur geceye ulaşım konusunda katkı sağladılar.




“ONLAR BİZİM YETİMLERİMİZİ SEVİNDİRDİ ALLAH’TA ONLARI SEVİNDİRSİN”

Gecede emeği geçen herkese minnettar olduklarını belirten Sur Mağduru Birgül Yılmaz, “Bu gecede emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim bizim yetimlerimizi sevindirdiler Allah’ta onları sevindirsin. Çocuklarımız güzel bir gece geçirdi. Bizleri araba ile evden aldılar araba ile götürdüler. Böylesi bir geceyi düzenleyen başta dermanbabamız Yılmaz Acu, Liv Suit Otel Sahibi Ferman Zaman beyefendi, sanatçılarımız İsmail Tatlidil ve Mustafa Aran, Diyarbakır’ın tanınmış meşhur kadayıfçılarından Sıtkı Usta, Elif Hanım, Yasemin Hanım Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yasemin Timur’çok teşekkür ederiz Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.



ÇOCUKLARI SEVİNDİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

Fakir ve yoksullar için düzenlenen her etkinlikte yer alabileceğini dile getiren Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Aran ise, “Dermanbaba lakaplı hayırsever Yılmaz Acu beyefendiyi yıllardır çok yakından tanırım. Kendisi insanlara insanlık için yardım eli uzatır. Mağdur ve fakir neredeyse Dermanbaba Yılmaz Acu beyefendi oradadır. Bana yoksullar için bir gece düzenlemek istediğini söyledi ve davette bulundu. Bende memnuniyetle kabul ettim. Çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşadık. Ne zaman fakir ve yoksullarımız için bir etkinlik olsa hazırım. Böylesi güzel gecede sahne almam benim için onurdur” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.