GENEL Haber Girişi : 02 Ağustos 2019 01:41

Taşçıer’den TÜBİTAK’ta birinci olan öğrencilere tebrik

Taşçıer’den TÜBİTAK’ta birinci olan öğrencilere tebrik
2019 yılı TÜBİTAK Yarışmalarında Türkiye Birinciliği dereceleriyle Diyarbakır ili yarışmalarda damgasını vurdu.
Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. Feysel Taşçıer, Diyarbakır’da başarılı olan okuların müdürleri, öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik etti.  





Geçtiğimiz ay 2019 yılı TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge finallerinde Değerler Eğitimi Dalında Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sezai Karakoç Anadolu Lisesi birincilik alırken,

 

Kimya Dalında ise TED Diyarbakır Koleji Özel Anadolu Lisesi birincilik aldı.  
Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. Feysel Taşçıer, elde edilen başarıların bir tesadüf olmadığını ve okulların akademik anlamda



aldıkları bu başarıları ile gurur duydugunu ifade ederek, “İlimize bu başarıyı duyuran öğrencilerimiz ile danışman öğretmenlerini ve kurum idarecilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi. 



Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. Feysel Taşçıer’den tebrik plaketi alan öğrenciler ve idareciler mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Sayın Müdürümüz göreve geldiği günden bu yana eğitim camiası adına çok mücadele ediyor. 



Bizimde aldığımız bu başarı sayın müdürümüzün çalışmalarının meyvesidir. Bizleri her alan da destekleyen ve bu başarının mimarı olan ve bizi tebrik eden sayın müdürümüz Doç.Dr. Feysel Taşçıer beye teşekkür ediyoruz ve bu başarımızı kendisine adıyoruz” dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.