GENEL Haber Girişi : 25 Mart 2020 13:10

TAVACI RECEP USTADA TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

TAVACI RECEP USTADA TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI
ANKARA/ Diyarbakır’ın yanı sıra, Ankara’da hizmete açtığı tesisiyle, ülkemiz genelinde tanınan ve hatta dünyanın çeşitli ülkelerinden müdavimleri olan Tavacı Recep Ustada, koronavirüs dolayısıyla, kelimenin tam anlamıyla kırmızı alarm ilan edildi.
Dünyayı kasıp kavuran, binlerce insanın hayatını kaybettiği ve bir çok ülkede sokağa çıkma yasağı uygulanmasına sebep olan koronavirüs dolayısıyla, Tavacı Recep Usta, sürekli yapılan temizlik ve hijyen önlemlerini daha da sıklaştırdı.


İş yerini baştan aşağıya sterilize eden, her gün ilaçlı suyla yıkanan mekanda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tavacı Recep Usta Yetkilisi Zeki Budak, şunları söyledi:
‘Ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Dünyanın muhtelif ülkelerinden insanların geldiği İşletmemizde, koronavirüs salgınının dünya genelinde gündeme gelmesinden itibaren, zaten düzenli olarak yaptığımız temizlik ve hijyen çalışmalarımızı, çok daha ileri seviyede yapmaya başladık.



Bu kapsamda, işletmemizin dört bir yanını, koronavirüse karşı, özel solüsyanla ilaçladık.
Tüm çalışanlarımızı her gün düzenli olarak sabah daha işe başlamadan sağlık kontrolünden geçiriyoruz. Bunun yanı sıra, çalışanlarımıza, özel el antiseptikleri vererek, kullanıma sunduk. İşletmemizde hazırlanan yemeklerimizi hazırladığımız tüm ekapmanlarımızın temizliği, 90 derece sıcaklıkta yapılmaktadır.



Ayrıca, işletmemizde masa aralıklarını Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı talimata göre ayarladık. Bu özel döneme özel olarak, Paket Servis Uygulaması başlattık. Virüs bulaşma ihtimali nedeniyle, işletmemize gelemeyen misafirlerimizin siparişlerini, aynı şekilde evlerine ulaştırıyoruz.



Yani özellikle ailesiyle gelmek isteyen vatandaşlarımız, böylelikle tadına doyumsuz yemeklerimizi evlerinden yiyebilmekteler. Dolayısıyla Tavacı Recep Usta İşletmesi olarak, lezzetleri artık evlere servis yapmaktayız. Bilindiği üzere, başkentimiz Ankara, Avrupa’nın en büyük metropollerinden biri. Dolayısıyla bizler paket servisimizi sadece Çankaya İlçesine yönelik yapmaktayız.




Vatandaşlarımız 312 443 21 21 numaralı telefonumuza sipariş vererek, enfes menümüzü evlerinde çocuklarıyla birlikte rahatlıkla yiyebilirler. Bu zorlu günleri de en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyor, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz’.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.