GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2024 00:04

TİMUR: ANNELERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

TİMUR: ANNELERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR
D.BAKIR- Lider Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu Müdürü Yasemin Timur Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Oldukça duygulu ifadelere yer veren Yasemin Timur, annelerin yaptıkları fedakârlıkların ciltler dolusu kitaplara bile sığmayacağını, anlatmakla anlaşılamayacağını belirterek, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Öncelikle bütün annelerimizin gününü kutluyorum. Hayatta olan annelerimizin ellerinden öpüyor, ebediyete intikal edenlere de Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum.

Allah-u Teala, anne babaya iyilik etmeyi, onlara şükretmeyi, O’na ibadeti ve şükrüyle yan yana zikretmiştir. Bu da anne ve babanın, Allah katındaki makamını ve onlara iyilik ve itaat etmenin önemini göstermektedir. Ayet-i Kerimeden de anlaşılacağı üzere anne babaya itaat etmek farzdır.

Bugün bir çoğumuz telefonla annesini arayacak, gününü kutlayacak. Onları sevindirmemiz için ille de pahalı hediyeler almamız gerekiyor. İnanın onlar için en büyük hediye bizleri görmek, öpüp koklamak, ya da en azından sesimizi duyabilmektir.
Bu minval üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, vefat eden annelerimize Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret diliyorum’.