GENEL Haber Girişi : 27 Haziran 2020 23:10

TİMUR’DAN ÖĞRENCİLERE YKS MESAJI

TİMUR’DAN ÖĞRENCİLERE YKS MESAJI
Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) girecek öğrenciler için bir mesaj yayınladı.
Yasemin Timur, “Büyük emekler ve çabalar sarf ederek hazırlandığınız bu sınavda tüm öğrencilerimizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Gençlerimiz sınav hazırlıkları süresi boyunca büyük bir azim ve çaba sarf ettiklerini ve emeklerinin karşılığını alabileceği başarılı bir sınav diliyorum” dedi.

Bu sınavın gençler için çok önemli olduğunu da vurgulayan Timur, “Gençlerimizi hayatının yeni safhasına taşıyacak ve sayfa açacak olan bu sınav önemlidir. Ancak hiçbir şey gençlerimizin moral, motivasyon, ruh ve beden sağlığından önemli değildir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan kıymetli gençlerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.