GENEL Haber Girişi : 25 Ekim 2022 22:16

TOSUNLU AİLESİNİN, DİLLERE DESTAN DÜĞÜNÜ

TOSUNLU AİLESİNİN, DİLLERE DESTAN DÜĞÜNÜ
D.BAKIR/ Diyarbakır ilimizin sevilen ve hayırseverliği ile bilinen İş insanı ve kanaat önderi Mervettin Tosunlu’nun oğlu ve Demokrasi ve Atılım partisi (DEVA) Merkez Sur İlçe Başkanı Sadrettin Tosunlu’nun yeğeni Ahmet Tosunlu, Derya Demir ile, adeta dille

SALON HİNCA HINÇ DOLDU

Diyarbakır’ın yanı sıra, bölgemiz genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün törenine, oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, her iki ailenin dost ve akrabaları, damat ve gelinin arkadaşları, sevenleri, Muhtarları,Bölgemizin kanaat önderlerinin yanı sıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, kalabalık bir davetli topluluğu ile, Diyarbakır’ın tanınmış simaları düğünde bir araya geldi.


Güneş Düğün Salonunda düzenlenen yemekli düğüne, tanınmış iş adamları kanaat önderleri ve kalabalık bir esnaf topluluğunun da bulunduğu binlerce davetli katıldı.

Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmadı. İki binden fazla kişinin katıldığı düğün töreninde salon hınca hınç dolarken, misafirler salon dışına taştı.

Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı ve adeta rüya gibi geçen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğüne katılan misafirler, hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutluluğuna ortak oldular.

Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, yaklaşık iki binin üzerinden davetli, bu mutlu gecenin tadını çıkardılar.


Damadın babası Mervettin Tosunlu ile gelinin babası Necmettin Demir, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Tosunlu ve Demir, gecenin sonunda yine konukların kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler.



Unutulmaz anlara sahne olan gecede, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.

Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler.  Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi.


Öte yandan, düğüne katılamayan DEVA partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Ekmen ve Sadullah Ergin, birer tebrik telgrafı göndererek, genç çifte mutluluklar diledi.

Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe parçalarla, davetliler, adeta müziğe ve eğlenceye doydular. Davetliler de söylenen parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Bu arada müzik ekibinin gelin ve damada havada uçuşan dolarları toplamakta adeta zorlandıkları gözlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Havai fişekler ise, geceye ayrı bir renk kattı. Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.

Dillere destan düğün töreni sonrası, mutluluklarını dile getirirken duygulanan damadın babası Mervettin Tosunlu, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Diyarbakırlı hayırsever iş insanı ve aynı zamanda kanaat önderi olan, Mervettin Tosunlu, hissiyatını şöyle dile getirdi:


‘Cenab-ı Allah; razı olsun, bizleri böylesi anlamlı ve özel günümüzde kıymetli zamanlarını ayırarak, davetimize icabet eden bütün dost, akraba ve sevenlerimize çok teşekkür ederiz.

Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri, kanaat önderleri, kıymetli siyasiler, Esnaf Birliklerimizin Temsilcileri,Muhtarlar, Dernek başkanlarımız, doktorlar ve sağlık sektörünün bileşenleri, Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, bütün akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimiz, kıymetli zamanlarını bize ayırarak davetimize icabet ettiğiniz için sağ olun.

Allah; hepinizden razı olsun. Darısı bütün çocuklarımızın başına, sağ olun, bizleri mutlu ettiniz.

Rabbim; bütün gençlerimize böyle mutlu günler yaşamayı ve bir ömür boyunca mutlu ve sağlıklı bir hayatı nasip eylesin inşallah’.

HABER: YILMAZ ACU

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.