GENEL Haber Girişi : 16 Ocak 2020 21:05

TURAN İLGİN’DEN, ASKF’YE ZİYARET

TURAN İLGİN’DEN, ASKF’YE ZİYARET
D.BAKIR- 3. Lig İkinci Grupta mücadele eden Diyarbekirspor A.Ş. Kulüp Başkanı Turan İlgin, beraberinde yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim Kurulu Üyelerini, makamında ziyaret etti
Diyarbekispor’un, geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde kulüp başkanlığına seçilen Turan İlgin, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. 
 

TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİYLE DİYALOG HALİNDE OLACAĞIZ 
 
 
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, geleceğe yönelik hedeflerine dair açıklamalarda bulunan Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, şunları söyledi: ‘Diyarbakırımızda bulunan bütün paydaşlarımız, sporun camiamızın bütün kulüpleri ve bileşenleri ile sürekli diyalogda olarak, onlarla istişarelerde bulunacağız. Diyarbekirspor başta olmak üzere, bütün sportif içerikli çalışmalara katkıda bulunabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Hiç kimseyi ve hiçbir kulübümüzü dışlamadan, sürekli bağlantıda olarak, ortak aklı kullanarak hareket edeceğiz. 
 
 
Bu kapsamda sporumuzun bütün bileşenlerini sürekli ziyaret edecek, onlarla fikir alış verişinde bulunacağız. Bizim kapımız da, kalbimiz de yüreği Diyarbakır’a katkı sağlamak isteyen bütün kurum ve kuruluşlara açık olacak. Bu kapsamda, Kulüp Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber, yıllarını futbola adamış, bir gönül adamı değerli ağabeyimiz ASKF Başkanı Remzi Dayan ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hem onların bizim için değerli olan görüşlerini aldık, hem de nacizane kendi görüş ve önerilerimizi paylaştık. Bu hedef ve vizyon doğrultusunda, önümüzdeki süreçte de bu tür ziyaretlerimize devam edecek, Diyarbekirspor için en güzel ve hayırlı olan işlere imza atabilmek için, bütün Yönetim Kurulu Üyelerimizle beraber gayret göstereceğiz. 


 
 
Diyarbakır’a ve Diyarbekirspor’a hizmet, bizim için onur vesilesidir’. ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, her projede güç birliği ve gönül birlikteliği yapılması gerektiğinin altını çizdiler. Diyarbekirspor Başkanlığına seçilen Turan İlgin ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyen ve hayırlı olsun temennilerini ileten ASKF Başkanı Remzi Dayan, ‘Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımız için bugüne kadar olduğu bundan sonra da elimizden gelen bütün gayreti göstererek, mücadelemize devam edeceğiz. Bu iş sevda işidir. Bir bayrak yarışıdır. El birliğiyle kentimizi sportif anlamda özlemini duyduğumuz noktaya getireceğimize inanıyorum’ şeklinde duygularını dile getirdi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.