GENEL Haber Girişi : 15 Aralık 2020 23:23

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ PARTİLEŞİYOR

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ PARTİLEŞİYOR
D.BAKIR- Mustafa Sarıgül'ün başlattığı Türkiye Değişim Hareketi (TDH), partileşme yolunda, tüm hazırlıklarını tamamladı.

Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde kurulan Türkiye Değişim Hareketi, Kurucular Kurulu Üyeleri, partinin resmileşmesi yönünde, bugün imzalarını attılar. Bünyesinde, birçok partinin yanı sıra, iş dünyasından da tanınmış isimlerin yer aldığı Türkiye Değişim Hareketi, partileşme çalışmalarını son aşamaya getirmiş durumda. Mustafa Sarıgül'ün beyin takımında Diyarbakır’ın tanınan  iş adamlarından Zeynel Abidin Aktay da yer alıyor.


Türkiye Değişim Hareketi’nin (TDH) kuruluşundan bu yana Mustafa Sarıgül ile beraber hareket eden Kurucular Kurulu Üyelerinden Zeynel Abidin Aktay, Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemiz insanının yaşadığı sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında, birçok kalıcı ve köklü projeleri hayata geçirerek, insanlarımıza rahat bir nefes aldırmak için yola çıktıklarını belirtti. Zeynel Abidin Aktay, Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünü yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin, daha partileşme sürecinde iken bile, oldukça yoğun bir ilgi ve teveccüh gördüğüne dikkati çekti.



Bu nedenle sorunların giderek kronikleştiğine vurgu yapan Zeynel Abidin Aktay, Türkiye Değişim Hareketi’nin siyaset meydanına  köklü çözüm önerileri ile girdiğini ve bu nedenle, insanlarımızda yeni bir heyecan dalgası oluşturduğunu kaydetti.


SORUNLARIMIZ ÇOK, ANCAK EL BİRLİĞİYLE ÇÖZMEYE TALİBİZ

Açıklamalarda bulunan Türkiye Değişim partisi Kurucular Kurulu üyelerinden Diyarbakırlı iş adamı Zeynel Abidin Aktay, şunları söyledi: ‘Türkiye Değişim partisi olarak, (TDH), bugün itibarıyla, partimizin Kurucular Kurulu üyeleri. Hareketimizin partileşmesi yönünde imzalarını attılar.  50 kişilik Kurucular Kurulu Üyelerimiz, Cuma günü, İçişleri Bakanlığına partimizin kuruluş dilekçesini verecekler ve hareketimiz, resmen partileşmiş olacak.



Yani, 18 Aralık itibarıyla, Türkiye Değişim partisi olarak, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül ve kurmay kadromuz eşliğinde, resmi olarak parti çalışmalarımızın startını vereceğiz. Sayın Genel Başkanımız, sık sık Ankara’da, Kurucular Kurulu Üyelerimiz ve kurmay kadromuzla bir araya gelerek, toplantılar düzenlemekte ve geniş kapsamlı istişarelerde bulunmakta.


VATANDAŞLAR, ‘ÇARE SARIGÜL’ DİYOR

Türkiye Değişim Hareketi öncüsü ve kurulacak partimizin genel başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, halkımızın bağrından çıkmış, uzun yıllar Şişli Belediye Başkanlığı yapmış bir isim. Diyarbakır başta olmak üzere, Bölgemizin sorunlarına vakıf ve bölgemiz insanının son derece sıcak baktığı ve sevdiği bir siyasetçi’.

DERTLERE DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Türkiye Değişim Hareketi kurucusu ve partinin genel başkanı Mustafa Sarıgül ise, kimseyi dışlamayacak, ötekileştirmeyecek bir siyasi harekete ihtiyaç duyulduğunu belirterek, şunları söyledi:

‘Yıllardan beridir, fedakâr, cefakâr milyonlarca dava arkadaşımızın  sevgiyle büyüttüğü Türkiye Değişim Hareketi, partileşme noktasında hazırlıklarını tamamlamıştır. Türkiye Değişim Hareketi siyasete yeni bir soluk getirmek, yitirilmek üzere olan umutları yeşertmek üzere, kadirşinas halkımızın karşısına çıkmaya hazırdır.



Hareketimiz, barış ve güvenliği koruma, insan hakları, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlama, işsizlik ve yoksulluğu mininuma indirmeye, kısacası toplumun genel anlamda sorunlarıyla hemhal olma ve siyasete yeni bir vizyon kazandırma hedefleriyle yola çıkmıştır bulunmaktadır.

Allah’ın izniyle, bütün ülkemizin partisi olacak, mevcut tüm sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretmek için, var gücümüzle çaba sarf edeceğiz. Kapımız herkese açıktır. Siyasi partimizin logosu, ve geniş kapsamlı programımız da, bütün vatandaşlarımızla paylaşacağız. Hak, hukuk ve adalet ölçülerini esas alarak, siyaset yapacağız. Refahın, huzurun, ekonomik kalkınmanın olabildiğince geniş tabana yayılması için, arkadaşlarımızla beraber, mesai kavramı gözetmeksizin mücadele edeceğiz’.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.