GENEL Haber Girişi : 11 Kasım 2019 20:13

TÜYAP KİTAP FUARINA DAMGA VURAN ESER: ‘BANA NAMAZI GÖSTER’

TÜYAP KİTAP FUARINA DAMGA VURAN ESER: ‘BANA NAMAZI GÖSTER’
Geçtiğimiz günlerde yapılan ve oldukça kalabalık bir kitlenin ziyaret ettiği 38. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı sona erdi.
Kuşkusuz bir çok eski ve yeni eser, bu fuarda kitap severlerle buluştu. Yazarlar, şairler kitaplarını imzaladı, kitap dostlarıyla söyleşiler yapıldı.
Fuarın en çok ilgi gören standlarından birisi de, ‘BANA NAMAZI GÖSTER’ Adlı kitabın yazarı olan Mahmut Elgörmüş oldu.



Kamuoyunda yıllardır yaptığı hayır hasenat çalışmalarıyla bilinen ve ‘cübbesiz Mahmut Elgörmüş’ lakabıyla anılan yazar, oldukça ilgi gören kitabı ve fuar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

1969 Sivas doğumlu olan, 5 çocuğu ve iki torunu olan Mahmut Elgörmüş, ailesinin geçimini esnaflık yaparak sağlıyor. Züccaciye sektöründe faaliyet gösteren Elgörmüş, şunları söyledi:



‘Ortak Akıl Yayınevi tarafından basılan ve ilk eserim olan ‘BANA NAMAZI GÖSTER’ Adlı kitap, tam 3 bin adet basıldı ve bir hayli de ilgi gördü. Bu da beni çok mutlu etti.
TÜYAP kitap fuarına gelen ve kitabımı okuyan bütün kitap dostlarına, en kalbi duygularımla teşekkür ederim.



Bilindiği gibi, bazı İslam düşmanları, fırsat buldukça gerek Yüce Kitabımız ve gerekse Yüce Dinimiz İslam ile ilgili olarak, ipe sapa gelmez, saçma sapan ifadeler kullanıyorlar. İletişim teknolojisinin gelişmesiyle beraber, internet ortamında bu zehirlerini yaymaya çalışıyorlar.



‘BANA NAMAZI GÖSTER’ Adlı kitabımda, hem bu İslam ve insanlık düşmanlarını dile getirerek, hem de Kitab-ı Mukaddes’ten Ayetler sunarak, Namaz İbadeti’nin Farz olduğunu ifade ettim.



Allah’ın emirlerinden olan Namaz’ı, aslında zaten hepimiz biliyoruz. Ama gelin görün ki, bazı kötü niyetli kimseler, içimizdeki saf kimseleri olumsuz etkilemek, onların kafasını karıştırmak için, her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar.
Sözüm ona Namaz İbadeti’nin Kur’an-ı Kerim’de yer almadığını söyleyen bu kişilere, Cenab-ı Allah’ın ayetleriyle, tıpkı bizden önceki Muslümanların yaptığı gibi, cevap verdik.

www.kitapyurdu.com web sitesinden, dileyen vatandaşlarımız temin edebilirler.



AYETLER, ZATEN GEREKEN YANITI VERİYOR

 ‘Sana bu Kitabı, her şeyi açıklayan ve Allah’a teslim olanlar için yol gösterici, rahmet ve müjde olarak indirdik. (Nahl, 89).
Kitap’ta hiç bir şeyi eksik bırakmadık. (En’am, 38).
Kendilerine okunmakta olan Kitab’ı sana indirmemiz, onlara yetmiyor mu? (Ankebut, 51)
Ayetleri, aslında kötü niyetli insanların suratlarına tam 14 asırdır bir şamar gibi iniyor.



14 Asır önce, Ayın 14’ü gibi doğan İslam, Kur’an ve Hazreti Muhammed’i, farklı göstermeye çalışanlar, her yüzyılda olduğu gibi, bu yüzyılda da hüsrana uğradılar, illet ve zillet olmaktan kurtulamadılar.



Namaz özelinde Kur’an’ı (sözümona) yetersiz gören bozuk zihniyetli kişilerin tutarsızlığını, bir kez daha ifşa ettiğimiz için, öylesine mutluyum ki.
Allah’a ve peygamberlerine sözde hadisler yoluyla atılan iftiraları gün yüzüne çıkarmak ve ‘Kulluk, İbadet ve Hayatın İnşası İçin Bize Kur’an Yeter’ iddiamızı, ‘Madem Kur’an yeterli, o zaman bana Kur’an’da Namazı göster?’ şeklindeki sorulara cevap verebilmek amacıyla, kitabımı hazırladım.
Rabbim’e şükürler olsun ki, son derece verimli ve faydalı bir fuar süreci yaşadık. Hem Din kardeşlerimizle beraber gayet faydalı istişareler yaptık, hem de yeni dostluklar kurduk.



Allah’ın izniyle, bir yandan kitap çalışmalarımız devam edecek, diğer yandan yeni dostluk köprülerinin sayılarını da artıracağız’.
 


HABER: YILMAZ ACU


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.