GENEL Haber Girişi : 27 Nisan 2022 08:35

ÜLKEMİZ VE İSLAM ÂLEMİ’NİN MÜBAREK KANDİLİNİ KUTLUYORUM

ÜLKEMİZ VE İSLAM ÂLEMİ’NİN MÜBAREK KANDİLİNİ KUTLUYORUM
D.BAKIR/ Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven , Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

‘Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın müthiş heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz’ diyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven  , mesajında duygularını şöyle dile getirdi:


‘Kadir Gecesi, Sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur’anı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin, Yüceler Yücesi Rabbimiz Katında kabul buyrulduğu, son derece özel ve müstesna gecelerdendir.


İnsanlığa Rahmet Olarak Gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) ‘Kim Kadir Gecesini, faziletine inanarak ve mükâfatını da, Cenabı Allah’tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ şeklinde müjdelediği kutlu bir zaman dilimine yeniden kavuşabilmek, hepimiz için, bir nimet ve lütuftur.


Bize manevi derinliğinde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve geceler, yaşantımızda kalıcı değişiklikler meydana getirmeye vesile olur inşallah.


Bu duygu ve düşüncelerle, başta Diyarbakırlı hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimiz ve tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin Ülkemize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.