GENEL Haber Girişi : 11 Haziran 2020 21:42

UMUT CİĞER SALONU, YENİ DÖNEM STARTINI VERDİ

UMUT CİĞER SALONU, YENİ DÖNEM STARTINI VERDİ
D.BAKIR- Yıllardır sektörün en beğenilen firmalarından biri olan Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi, yeni dönem için gerekli tüm hazırlıklarını tamamlayarak, dualar eşliğinde kapılarını yeniden misafirlerine açtı.
Kayapınar İlçesi Nazım Hikmet Caddesi Yıldız Plaza Altında faaliyet gösteren Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi İşletmecisi Mahmut Yıldız, sektörünün deneyimli isimlerinden oluşan kadrosuyla, yeniden Diyarbakır halkına hizmet sunuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.



Enfes menüsü, temizlik ve hijyene verdiği önem ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla, vatandaşların haklı takdirini kazanan Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi olarak tatlı bir heyecan yaşadıklarını belirten İşletmeci Mahmut Yıldız şunları söyledi:
‘Dünyayı etkisi altına ve yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemi sonrası kapanan, 1 Haziran itibarıyla tekrar hizmete açılan İşletmemiz, Sağlık Bakanlığı’nın öngördüğü gerekli bütün sağlık tedbirlerini uygulamak için gerekli hazırlıkları tamamlayarak, dualarla kapılarımızı yeniden açmanın mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız.



‘MASKE, MESAFE, HİJYEN VE TEMİZLİK’

Yaklaşık iki buçuk aylık aradan sonra yeniden hizmet sunmaya başlayan Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi, sektöründe senelerin tecrübesine sahip ustaların, adeta sevgilerini de katarak hazırladıkları çok beğenilen ve özellikle tercih edilen ciğer ve salata çeşitlerini, deneyimli ve güler yüzlü personeller eşliğinde, misafirlerine takdim ediyor.



Açıklamalarda bulunan Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi İşletmecisi Mahmut Yıldız, yeni dönemle ilgili olarak söyledi: ‘1 Haziran tarihi itibariyle, yeni dönemde, bulaşıcı pandemiye karşı tüm Sağlık tedbirlerini alarak, hizmetlerimize devam etmekteyiz. İşletmemizde, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami riayet ediyoruz.



Bizler, senelerden beridir yaptığımız gibi, lezzet ve şifa deposu leziz ürünlerimizi üretip, misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam etmekteyiz.
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dair tüm düzenlemeler için gerekli hazırlıkları tamamladık. Bu kapsamda, hem kendi çalışanlarımız ve hem de ailemizin parçası olarak gördüğümüz müşterilerimizin can sağlığı açısından, Bakanlığımızca belirtilen gerekli tüm ilkeleri uygulamaktayız.



Misafirlerimize, tesislerimize girişte temassız ateş ölçümü uyguluyoruz. Yüksek ateşi olan misafirlerimiz İşletmemize alınmayarak, sağlık kuruluşuna başvurması sağlanacak. Tesisimizin girişlerinde el antiseptiği var ve misafirlerimiz, ellerini antiseptikle temizledikten sonra giriş yapıyorlar. Yanında olmayan misafirlerimize biz temin ediyoruz. Servis yapılan masalar arası mesafe, her yönden 1,5 metre olacak şekilde düzenlendi. Her masada el antiseptiği veya kolonya var. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapmaktayız. Ayrıca, hem çalışanlarımız ve hem de işletmeye gelen herkesin, işletmeye girişlerinde temassız ateş ölçümlerini yapmaktayız.



Cenabı Allah’a; şükürler olsun ki, yeniden hayatımız normale döndü ve severek yaptığımız işimizi, çok daha titiz ve hassas bir şekilde yapmaya başladık. İşletmemizde temizlik ve sağlıklı ürünler konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Etlerimizin yanı sıra, kullandığımız tüm ürünlerimiz, günlük ve taze olup, gerekli sıhhi kontrolleri yaptıktan sonra kullanmaya başlıyoruz. Kadromuzda, yılların sektörün içinde olan ve işini sevgiyle yapan ustalarımız var. Diyarbakırlı vatandaşlarımızın yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de konuk olduğu mekânımızda, damak tadına hitap eden nefis ciğer ve salata çeşitlerimizi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Park sorunumuzun olmadığı ve kentimizin her yerinden toplu ulaşım vasıtalarıyla gelinebilecek olan İşletmemize, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’.



RAMAZAN AYINDA GÖNÜLLERİ FETHETMİŞTİ


Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi İşletmecisi Mahmut Yıldız, geçtiğimiz Ramazan ayında iki farklı defa olmak üzere, yaklaşık 700 aileye yönelik olarak personelleriyle beraber hazırladığı enfes lahmacunlarını, Derman Baba ünvanlı Yılmaz Acu vasıtasıyla, ekonomik durumu elverişli olmayan ailelere dağıtarak, gönülleri fethetmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.