GÜNDEM Haber Girişi : 02 Nisan 2024 14:31

Yeniden Refah Partisi Adayı Semih Yıldırım'dan Yenişehir'e Teşekkür Mesajı

Yeniden Refah Partisi Adayı Semih Yıldırım'dan Yenişehir'e Teşekkür Mesajı
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yerel seçimlerin ardından Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı olan Semih Yıldırım, kendisine oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

31 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerde sandık başına giderek tercihini ortaya koyan herkesin demokratik katılımına saygı duyduğunu ifade eden Yıldırım, seçim kampanyası sürecinde emek veren destekçilere minnettarlığını dile getirdi.
Semih Yıldırım'ın Yenişehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildiği seçimlerde, oy alıp alamamasına bakılmaksızın tüm vatandaşlara teşekkür ettiği açıklamasıyla, seçim sürecinin ardından birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Yıldırım, seçim döneminde gece gündüz demeden çalışan eş, dost ve destekçilere özel bir vurgu yaparak, onların emeklerine değer verdiğini belirtti.


Yaptığı açıklamada, "Öncelikle tüm seçim kampanyası boyunca benimle birlikte emek veren, gecesini gündüzüne katan, işini ve ailesini geri plana atarak bana destek veren tüm dostlarıma minnetlerimi sunuyorum." diyen Yıldırım, dostlarının ve destekçilerinin fedakarca çalışmalarının seçim sürecine önemli katkılar sağladığını dile getirdi.


Herkesin sandığa giderek demokratik haklarını kullandığını vurgulayan Yıldırım, oy versin veya vermesin tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Bu açıklamalarla, Yıldırım'ın seçim sonrası birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ilçedeki siyasi atmosferde bir uzlaşı ve dayanışma çağrısı yaptı.

 

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU