GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2024 17:00

Yeniden Refah Partisi Bismil’de seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Bismil’de seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi
Yeniden Refah Partisi, Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde Bismil İlçe Başkan Adayı Faik Kılıç'ın seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan, Bismil Belediye Başkan Adayı Faik Kılıç, Yeniden Refah Partisi Bismil İlçe Başkanı Şeyh Ali Ayhan, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Kaplan, Diyarbakır için yapacakları 21 proje hakkında bilgi verdi ve Bismil'e destek sözü verdi.

 

Kaplan, yapacakları projelerle ilgili şunları dile getirdi: "Diyarbakır'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için 21 projemiz var. Bu projeler arasında eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal yardımlara kadar birçok alanda yenilikçi ve kapsamlı adımlar atmaya hazırız. Bismil'e özel olarak da bir dizi proje geliştirecek ve ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacağız."

Açılışta konuşan Yeniden Refah Partisi Bismil İlçe Başkanı Şeyh Ali Ayhan ise Bismil'de partilerinin güçlü bir şekilde temsil edileceğini belirterek, "Bismil'e hizmet etmek için buradayız. Partimizin ilçede güçlü bir şekilde temsil edilmesi için çalışacağız" dedi.

 

Açılışın ardından vatandaşlar, Yeniden Refah Partisi'nin adaylarına desteklerini göstererek seçim bürosunu ziyaret etti .