Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yaşar Aslan’a Plaket.

5-6 Mart tarihleri arasında, Antalya’da yapılan Yeniden Refah partisi il başkanları toplantısına, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın yanı sıra, Genel başkan Yardımcıları, genel merkez yöneticileri, il başkanları, delegeler, üyeler, misafirler ile basın yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Oldukça geniş bir katılımla yapılan İl Başkanları toplantısında, partinin kuruluşundan beri sergiledikleri başarılı çalışmaları ve özellikle gençlerle kurdukları iletişim ve diyalog nedeniyle, il başkanlarına, bizzat Genel Başkan Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan’a  plaket takdim etti.

Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl Başkanı Yasar Aslan, son derece verimli ve faydalı istişarelerin de yapıldığı toplantı sonrası açıklamada, şunları söyledi: ‘Henüz yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmamıza rağmen, halkımızın gösterdiği teveccüh bizi mutlu ediyor. Toplumumuzun bağrında edindiğimiz yer, bundan sonraki çalışmalarımızda da bizi daha bir şevkle ve gayretle çalışmaya teşvik edecek.

Sayın Genel Başkanımızın da İl başkanları toplantısında vurguladığı gibi, hareketimiz, toplumun tüm katmanlarıyla ve meslek gruplarıyla olduğu gibi, özellikle gençlerle samimi ve sıcak bir bağ kurduk. Onları sık sık parti binamızda ağırladığımız gibi, bizler de yaptığımız ziyaretlerde onların sorunlarını birinci elden kendilerinden dinliyor ve istişare olanağı buluyoruz. Zaman zaman gençlerimiz, esnaflarımız, ticaret erbabı, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve farklı meslek gruplarına mensup vatandaşlarımızı partimizde ağırlamak bizleri mutlu ediyor.


Öncelikle şu hususu belirtmek isterim ki, gençlerimiz bizim için birer fazilettir ve bizim kıymetlilerimizdir. Bu değerin anlaşılması için de, ülkemize yararlı işler yapabilmelerine zemin hazırlanmalı ve imkan sağlanmalıdır. Bu mesele ancak onlara sorumluluk vererek ve onlar hakkında hayır duaları ederek, gerçekleşebilir.

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı olarak, Yönetim kadromuzu gençlerle takviye ettik. Böylece daha dinamik, hareket kabiliyeti daha yüksek ve hedefe daha çabuk varan bir teşkilat yapısı kurmuş olduk.  Bu sayede, halkımıza daha kolay ulaşma, sorunlarını tespit edip çabuk çözüm bulma imkânı bulduk.

Adalet, barış, kardeşlik ve refah isteyen bütün gençleri partimize davet ediyor; onlarla birlikte Türkiye’yi yönetmek ve dünyayı değiştirmek istiyoruz. Bu misyon ve vizyona ulaşmamız, genç ve dinamik liderimiz sayın Fatih Erbakan Genel Başkanımızın, gençlere verdiği büyük destek ve değerden kaynaklanmaktadır. Genel başkanımızın bizi takdir ve taltif etmesinin nedeni gençlerimizdir. Asıl, takdire şayan olan, milli görüş davasının omuzlayan kahraman gençlerimizdir. Yeniden Refah hareketi, toplumda dalga dalga yayılan bir teveccüh görüyor. Özellikle genç kardeşlerimiz, Yeniden Refah hareketinde siyaset yapmak istediklerini dile getiriyorlar, bu da bizi mutlu ediyor.


Toplumun birçok kesiminin yanı sıra, gençlerimiz de türlü sorunlarla mücadele etmek zorunda bırakılmıştır. Gerek üniversiteli gençliğimiz ve gerekse çalışan gençlerimizin sorunları giderek kangrenleşmekte, hükümet kadroları ise, sonu ‘cek-cak’ ile biten demeçler vermekten öteye hiçbir icraat yapamamaktadır. Hükümet, sorunlara çözüm bulma noktasında, hareket ve manevra kabiliyetini de her geçen gün yitirmektedir.

Yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımız ve gençlerimiz, işsizlik ve bunun getirdiği parasızlık kıskacında, yaşamaya çalışıyorlar. Halkımız, ülkemizin gidişatından dolayı, haklı olarak bir hayli endişeli. İşsizlik ordusuna her yıl eklenen yeni yığınlar yetmezmiş gibi, enflasyon ateşi, mutfağımızı da yangın yerine çevirdi. 



Hak ve Adaleti esasıyla, devletimizin bütün kademelerinde, liyakatli, dürüst, şeffaf ve hesap verebilirlik ilkesiyle, devletimizi halkımız ile beraber yönetmeye talibiz. Milli ve manevi değerlerimiz etrafında kenetlenerek, vatandaşlarımızın tüm katmanlarının sorunlarına, geçici ve günübirlik değil, kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve kurmay kadromuz öncülüğünde, çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz.

Kur’an-ı Kerim ve İslam nuruyla yetişerek, vatanımıza hizmeti esas almış, maneviyatımızdan kaynaklanan temel değerlerine bağlı, tertemiz ve şuurlu nesiller yetiştirmek, zaten hepimizin boynunun borcu ve asli görevidir.

Cenab-ı Rabbim, başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün İslam âlemini, İslam düşmanlarının şerlerinden, zalimlerin zulmünden muhafaza buyursun’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.