GENEL Haber Girişi : 05 Mart 2021 23:20

Yeniden Refah Partisi’nden Yeşilay’a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Yeşilay’a Ziyaret
Yeniden refah partisi sosyal işler başkanı Mustafa Şenol beraberindeki heyetle Yeşilay Diyarbakır şubesi yöneticileri ve uzmanlarını ziyaret bulundu.

Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yeşilay uzman psikolog Zümrüt t. hazır bulunduğu görüşmede Yeşilay çalışmaları ve projeleri hakkında Yeniden refah partisi heyetini bilgilendirdi. Yeşilay'ın alkolle mücadele için kurulan 93 yıllık bir cemiyet olduğunu söyleyen uzman psikolog Zümrüt T. geçen süre içerisinde bağımlılıklarla mücadele alanının genişlediğini ve sigara, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılıklarının da eklendiğini belirtti.



 Yeniden refah partisi sosyal işler başkanı Mustafa Şenol Diyarbakır ve dünya genelinde ki bağlılık oranı hakkında ve mevcut durumla ilgili bilgiler verdi. Dış güçlerin dünya üzerinde planlı bir şekilde Gençlere uyuşturucu yaydığını ve bunun sonucu olarak gençlerde uyuşturucu kullanımının arttığını söyledi.




Yeniden refah partisi Yeşilay Cemiyeti ile işbirliği için ‘de olacağını bu iş birliğinin ise önemli bir adım olacağını belirten Şenol, uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerin her türlüsü ile yapılan her projede Yeşilay cemiyeti ile hareket edeceğini vurguladı.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.