ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Kasım 2018 14:20

Yenişehir'e esnaf aday adayı İlhan Kartal

Yenişehir'e esnaf aday adayı İlhan Kartal
Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylık müracaatları devam ederken, adaylar arasında renkli simalarda yer alıyor. Diyarbakır'da yıllardır esnaflık yapan İlhan Kartal, Yenişehir Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti Diyarbakır İl
31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere kısa bir süre kala aday adaylık müracaatları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır merkez dahil olmak üzere bir çok ilçe belediye başkanlığı için aday adayları müracaatlarını tüm hızıyla yaparken, adaylar arasında işadamı, Doktorlar,siyasetçi ve esnaflar bulunuyor.  


Diyarbakır'da uzun yıllardır esnaflık yapan ve siyaset hayatında da aktif rol oynayan İlhan Kartal, Yenişehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı. AK Parti'nin Türk tarihinde görülmemiş devrimler yaptığını bu sebepten AK Parti'den Yenişehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptığını belirten Kartal, "Davamız onurumuzdur AK Partimiz Türk tarihinde görülmemiş devrimler yaptı halende yapmaya devam ediyor. Sayın devlet başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda gidiyoruz ve gitmeye de devam edeceğiz. Çok çalışmalıyız çünkü halkımıza hizmetin en güzeli yakışır" dedi. 




Adaylık konusunda başta ailesi olmak üzere yakınları ve arkadaşlarının görüşlerini aldığını bu şekilde aday adayı olduğunu belirten Kartal, "Ailemin ve yakınlarımın dostlarımın  arkadaşlarımla görüşünü  alarak aday adaylığı kararı aldım ve Yenişehir belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Amacım halkımıza daha iyi hizmet etmektir. Allah kısmet ederse  çok insani projelerim var, bunlardan bazılarını açıklamak istiyorum. Bir defa  insana insanca değer vermek  sloganım olacak. Dini dili ırkı ne olursa olsun her kesime kucak açmalıyız, hiç kimseyi kendimden üstün görmemeliyim hepimiz kardeşiz eğer konu hizmet ise elbirliği ile hepimiz davamıza sadık kalmalıyız. Devletimizin ve şanlı bayrağımızın her zaman yanındayız" diye konuştu. 





Makam ve mevki derdine düşülmemesi gerektiğini ve vatandaşa hizmet etmek amacıyla aday olduğunun da altını çizen Kartal, "Sözde değil özde hizmet için mücadele etmeliyiz makam mevki derdine düşmemeliyiz halkımızın sorunlarına çözüm getirerek halkımızın kalbinde yer almalıyız    yaşlılarımıza ,engelilerimize, dul yetim bacılarımıza  yetim kardeşlerimize asker eşlerine askerimize   sahip çıkmalıyız gereken maddi manevi desteği sağlamalıyız  sokak çocuklarına  sahip çıkmalıyız  kadınlarımıza bacılarımıza şiddetin her türlüsü nü kınıyoruz yoksulun garibanın yanında olacağız eğitime en büyük katkıyı sağlayacağız  tüm kadınlarımıza okuma yazma seferberliği için destek verip okuma yazma öğreteceğiz" dedi. 



İlhan Kartal kimdir? 
1979 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen İlhan Kartal, yıllardır esnaflık işiyle uğraşırken, Diriliş Başkanları, Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanlığı, Diriliş Başkanları, Diyarbakır İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Diyarbakır Birlik ve Kardeşlik Derneği, İl Sekreterliği, Özel Harekat Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. Lise mezunu olan İlhan Kartal evli ve 3 çocuk babasıdır. 
 
 

HABER YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.