GENEL Haber Girişi : 21 Nisan 2020 23:08

YEREL YÖNETİMLER DERNEĞİ İL BAŞKANLIĞINA SERÇEK GETİRİLDİ

YEREL YÖNETİMLER DERNEĞİ İL BAŞKANLIĞINA SERÇEK GETİRİLDİ
D.BAKIR- Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı görevine Hamza Serçek getirildi.
Diyarbakır’ın tanınmış simalarından, hayırseverliği ile bilinen Hamza Serçek, Merkezi Ankara’da bulunan Yerel Yönetimler Derneği’nin Yönetim Kurulu Kararıyla, Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilmesinin hemen ardından kolları sıvayarak, çalışmalarına başladı.


Diyarbakır’da sevilen ve sayılan eski bürokratlardan olan Hamza Serçek, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:


‘Yüksek Okul mezunuyum. Uzun yıllar, bir kamu bankasında görev yaptım. Daha sonra ise, Şube Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra, emekli oldum.
Başkent Ankara’mızın, Çankaya İlçesinde bulunan Yerel Yönetimler Derneği, bilindiği üzere, misyonu ve vizyonu itibarıyla, Aziz vatanımıza ve milletimize hizmet sunabilme noktasında, çok yönlü hedefleri olan bir kurum.

Kamu ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve sorun çözme kabiliyetinin artırılması, sosyal sorunların tespiti ve çözümü için yerel yöneticiler ve kuruluşlarla iş birliği içinde olmayı hedefleyen kurumumuz, bilimsel ve etik değerler ışığında çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürmekte.

Araştırma, anket, eğitim, danışmanlık ve yayın faaliyetlerinde bulunmak, ilgili kurumlara projeler geliştirip, desteklemenin yanı sıra, Ulusal ve Uluslararası alanda kamu ve yerel yönetimler bazlı toplumsal sorunların tespiti ve çözümünde katkılar sunmak hedefleriyle faaliyetlerde bulunmakta.

Bu hedeflere ulaşabilme noktasında, kurulan komisyonlarımızda görev alan birbirinden değerli ve konusunun uzmanı arkadaşlarımız, sürekli olarak projeler üreterek, toplumumuzun istifadesine sunabilme noktasında gayret gösteriyorlar.
AR-GE ve Eğitim Komisyonumuz, Sosyal Politikalar ve Halkla İlişkiler Komisyonlarımız, toplumumuza her alanda en iyi hizmeti sunabilmek, potansiyel kaynakların harekete geçirilerek, teknolojiye dayalı yaklaşımları geliştirmek ve uygulamak hedefleriyle çalışmalarına devam etmekte.

Branşında uzman bilirkişi ve danışmanlarımız, çözüm ortaklarımız ile beraber, tüm belediyecilik hizmetlerine katkı sunmak, teknoloji dönüşümü sağlayacak yatırımları desteklemek için, Yerel Yönetimler Ailesinin mensubu olarak, elimizden gelen gayreti göstereceğiz.




Mekke ve Medine’den sonra, 5. Haremi Şerif Ünvanına sahip olan Mukaddes Diyarbakır’ımızda, toplam 17 İlçemizde teşkilatlanıp, İlçe Başkanlıklarımızı kurarak, hızla çalışmalarımıza başlayacağız.

Devletini ve milletini seven, hizmet etme noktasında mücadele etmek isteyen, önemli değerleri alarak, yolumuza devam edeceğiz.

Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, devletimize ve milletimize hizmet saikiyle hareket edecek olan herkese, sadece derneğimizin değil, kalbimizin kapısının da açık olduğunu belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri bu göreve getiren Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, Diyarbakır’a katkı sunmak, fikir ve önerilerini paylaşmak isteyen herkesi derneğimizde ağırlamaktan gurur duyacağımızı belirtmek isterim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.