GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2024 22:09

Yıldırım 'dan Mübarek Kadir Gecesi Mesajı

Yıldırım 'dan Mübarek Kadir Gecesi Mesajı
D.BAKIR/İş Adamı Semih Yıldırım , mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi'nin Kandili'ni kutladı.

İnsanlık âleminin yaşadığı krizlerden, Kur'anı Kerim ve âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) Sünnetinin rehberliği eşliğinde çıkabileceğini belirten  Semih Yıldırım, şöyle devam etti:
Mukaddes Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in hikmet yüklü mesajlarını anlamak, hayatımızda tatbik etmek ve bütün dünyaya anlatmak, bizler için en önemli sorumluluk ve en ulvi hedeftir dedi.
Kadir Gecesi'nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken Semih Yıldırım , mesajında duygularını şöyle paylaştı: Bir kez daha, Âlemi İslam olarak, içinde Kadir Gecesi olmayan bin geceden daha hayırlı bir geceye kavuşabilmek, ne büyük mutluluk ve ayrıcalıktır hepimiz için.
.
Bu vesileyle rahmet, merhamet ve mağfiret dolu kandillerde bir araya gelebilmek dileğiyle, ülkemiz ve bütün İslam Dünyasının mübarek Kadir Gecesi'ni en halisane duygularımla kutluyor, Cenab-ı Allah'tan; sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz ediyorum.