GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2021 22:34

YILDIZ: ‘HAYIR VE ŞER, YALNIZCA VE YALNIZCA, ALLAH’TANDIR’

YILDIZ: ‘HAYIR VE ŞER, YALNIZCA VE YALNIZCA, ALLAH’TANDIR’
D.BAKIR- Ülkemizde olduğu gibi, bütün İslam Alemi’nde mübarek Üç Aylara bir kez daha ulaşmanın haklı mutluluğu ve heyecanı yaşanıyor.
Mesut Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Yıldız, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.Mahir Yıldız mesajında, ‘İslam coğrafyasının rahmet ve bereket iklimine girdiğini belirterek, bu iklimin habercisi olan Regaib Kandili’nin ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Mahir Yıldız, mübarek Üç Ayların habercisi olan Regaib Kandili’nin, Yüce Rabbimiz’e sığınmak ve bu manevi iklimin bereketinden azami derecede yararlanma noktasında, paha biçilemez bir fırsat olduğuna dikkati çekti. 2020 yılında, gerek ülkemiz ve gerekse tüm dünya genelinde, bulaşıcı pandemi dolayısıyla, milyonlarca insanın hayatını kaybettiğini, bir o kadar insanın da hastalığa yakalandığını belirten Mahir Yıldız şunları söyledi:

Allah’ın rahmet ve merhametinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, mağfiretinin, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandilini idrak etmenin haklı sevincini yaşamaktayız. Üç Ayların manevi havasını değerlendirerek, çekişmeler ve kırgınlıkları kaldırıp, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açalım. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemiz, milletimizin ve tüm İslam aleminin Üç Aylar ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, bütün insanlığa rahmet, mağfiret, sevgi ve huzur getirmesini, birlik ve beraberlik duygusu içinde daha nice kandillere kavuşmamızı, Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.