GENEL Haber Girişi : 09 Aralık 2020 16:27

‘YILIN AHİSİ’ ÖDÜLÜ, CEMİL DEĞİRMENCİ’YE

‘YILIN AHİSİ’ ÖDÜLÜ, CEMİL DEĞİRMENCİ’YE
D.BAKIR- Ülkemizde her yıl organize edilen ‘Ahilik Haftası’ kutlamaları etkinlikleri kapsamında, verilen ‘Yılın Ahisi Ünvanı’, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci’ye verildi. Her yıl, Ticaret Bakanlığı tarafından organize edil
Ahilik kültürünün esnaf ve sanatkârlar teşkilatlarında tanıtılması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasıyla, çalışma ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi için yapılan Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında, mesleki hayatında başarı gösteren esnaf ve sanatkârlar ile Ahilik Kültürüne hizmet etmiş kişi ya da kurum ve kuruluşlar ödüllendiriliyor. Bu yıl 33. kez düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında, mesleki hayatında başarı gösteren esnaf ve sanatkârlara, ‘Ahilik Ödülü’ takdim ediliyor.



Bu yıl ki ‘Yılın Ahilik’ Ödülü, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci’ye verildi. Açıklamalarda bulunan Cemil Değirmenci, şunları söyledi: ‘Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (DESOB) tarafından, Mesleki Eğitime Erişimin Artırılması Projesi kapsamında, DESOB Kongre Merkezinde, tüm kurum müdürlerinin katılımıyla, geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı.



Toplantıda, Diyarbakır’dan ‘Yılın Ahisi’ ödülünün şahsıma verilmesi uygun görüldü. Diyarbakır İl Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Münir Karaloğlu, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanımız Sayın Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Ticaret İl Müdürü Sayın Zafer Atik tarafından şahsıma tevdi edilen ‘Yılın Ahisi’ ünvanını almış bulunmaktayım.




Sayın Valimiz, DESOB Başkanımız ve Yönetim Kurulu ile Diyarbakır Ticaret İl Müdürümüze, şahsımla ilgili olarak müspet görüş bildiren Odamız Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve kendilerine hizmet etmeyi şiar edindiğim bütün meslek gruplarımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.


Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, elimizden gelen tüm gayreti göstererek, hizmet çıtasını hep biraz daha yukarıya doğru taşımaya gayret göstereceğiz. Her zaman olduğu gibi, ekip ruhuyla çalışacak, ben değil, ‘biz’ diyerek, bu kutlu hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.