GENEL Haber Girişi : 29 Mart 2023 17:06

“Yöresel Yemeğin Adresi” Diyarbakır Acar Yemek Fabrikası

“Yöresel Yemeğin Adresi” Diyarbakır Acar Yemek Fabrikası
D.BAKIR/ Diyarbakır’ın en eski ve köklü Yemek fabrikası Acar Yemek Fabrikası, Mübarek Ramazan Ayı öncesi gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

Şehitlik Mahallesi Eski Halde bulunan merkezinde, senelerden bu yana, leziz yemekleriyle hizmet sunan Acar Yemek Fabrikası, Ramazan ayında hem iftar, hem sahurda yemek servisine hazır.

Yıllardır yemek fabrikası ve lokanta olarak, son derece uygun fiyatlarla hizmet sunan Acar Yemek Fabrikası, sektörünün öncü kuruluşu durumunda. Tabldot şeklinde, taziye, düğün, iş toplantıları, mezuniyet töreni, siyasi partiler, işletmeler ve muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren fabrikalara, esnaflara ve evlere, toplum yemek hizmeti sağlayan Acar Yemek Fabrikası, son derece hijyenik ve temizlik kurallarına azami özen göstererek çalışmalarına devam etmekte.

Acar Yemek Fabrikası sahibi Nedim Acar ve İşletme Müdürü Berhan Acar, organizatörlüğünde, temiz ve kaliteli malzeme kullanılarak, birbirinden lezzetli ve damak tadına hitap eden yemekler, yıllardır hazırlanarak, sunulmakta.



Sektörün deneyimli personel kadrosuyla, güler yüz ve geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerinin sunulduğu fabrika ve lokantada, bir hayli zengin menüsüyle, lezzetli yemekler üreten Acar Yemek Fabrikası, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar ve sahur yemekleri için de, hizmet sunmaya hazır.


ENFLASYONA MEYDAN OKUYAN İŞLETME

Sürekli artan maliyetlere rağmen, olabildiğince ekonomik fiyatlarla hizmete devam eden Acar Yemek Fabrikası ve Lokantası, birbirinden leziz, tam dört çeşit tabldot yemeklerini uygun fiyatlarla, sunuyor.


Diyar Galeria arkasında hizmete girdikten kısa bir süre sonra, kamuoyunun haklı takdirini kazanan şubesiyle, Acar Yemek Firması, adeta ‘olmaz’ denileni gerçekleştirerek, bir ilke imza attı.

Her gün birbirinden lezzetli yemek menüsü ile hizmetlerini sürdürürken, aynı zamanda hızlı paket servisi kapsamında işyerlerine ve evlere yemek servis hizmeti de sürüyor. Üstelik de, sektörün profesyonel ustalarınca özenle hazırlanan dört çeşit yemek, atm tl gibi bir ücretle, hizmete sunulurken, vatandaşlar ve esnaflar da, bu hizmetten bir hayli memnunlar.

Açıklamalarda bulunan Nedim Acar, şunları söyledi: ‘Yıllardır, halkımıza temiz ve hijyenik bir ortamda, kaliteli ve olabildiğince ekonomik fiyatlardan oluşan yemek çeşitlerimizle hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kavurma, fırın güveç, etli nohut, tavuk pirzola, mantarlı tavuk sote, İzmir köfte, kuzu haşlama, kuzu ciğeri, kanat, köri soslu tavuk, tavuk şiş, tavuk döner, et döner,



elbasan tava, çorba, kıymalı ve yumurtalı lahmacun ve pide çeşitleri, kuşbaşılı pide, patlıcanlı ve domatesli kebap çeşitleri, parmak kebabı, orman kebabı, kâğıt kebabı, hindi tandır, ızgara çeşitleri, patlıcan musakka, baget kızartma, tavuk sac kavurma, dalyan köfte, kuru fasulye gibi oldukça zengin menümüzle, damak tadına hitap ediyoruz.

Ayrıca, birçok farklı doğal üründen oluşan kahvaltımız da, bir hayli beğeniliyor ve rağbet görüyor.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da, Mübarek Ramazan ayında, iftar ve sahur sofralarını şenlendirmek için hazırız. Dört çeşitten oluşan menümüzle, hem olabildiğince doyurucu, hem de damak tadına uygun, iz bırakan lezzetler ile, halkımızın teveccühünü kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kullandığımız sebze, meyve ve diğer malzemelerin temiz ve kaliteli malzemelerden oluşmakta. Etlerimiz de günlük ve taze olarak almaktayız. Yemediğimiz yemeği, kesinlikle müşterilerimize sunmayız.


Her türlü özel günler, firmaların iş toplantıları ve taziyeler için toplu yemek servisimizle hizmet sunuyoruz. Mübarek Ramazan ayında, talep eden ev ve işyerlerine, sektörün deneyimli kadroları eşliğinde hazırladığımız yemeklerimizi ulaştırıyoruz. 0 412 226 60 90, 0 535 605 64 50 veya 0 539 459 49 15 numaralı telefonlardan, siparişlerini verebilirler



  ve aynı zamanda firmamızın çalışmaları hakkında bilgi edinebilirler. Toplu yemek siparişlerinde de, yılların deneyimiyle, bugüne kadar, birçok farklı meslek gruplarına mensup işletmelerimize kaliteli ve leziz yemeklerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle, saygıdeğer halkımızın Mübarek Ramazan Ayını en kalbi duygularımızla kutluyoruz’.

HABER: YILMAZ ACU