GENEL Haber Girişi : 11 Kasım 2018 20:20

Yunus Yıldız: Çermik'e hizmet benim için onurdur

Yunus Yıldız: Çermik'e hizmet benim için onurdur
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nden aday adayı olan ve başvurusuna yapan İşadamı Yunus Yıldız, "Çermik'e hizmet etmek benim için onurdur" dedi.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir zaman kala aday adaylarının da başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır merkez ilçelerin belediyelerinin başvurularının yanı sıra ilçe belediyeler içinde aday adayları hızla başvurularını yapmaya başladı. Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'nde de renkli adaylar aday adaylığı için müracaatlarını sürdürmeye devam ediyor. Çermik Belediye Başkanlığı için güçlü bir isim ise dikkat çekiyor.  



Çermik'te tanınan bir aileye mensup olan İşadamı Yunus Yıldız'da Çermik Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. Dün AK Parti Diyarbakır il başkanlığına giderek aday adaylık başvurusunu yapan İşadamı Yunus Yıldız, "İlçemizdeki yaşayan herkese güvenim sonsuzdur Çermik  ilçemize hizmet etmek benim için onurdur" dedi. 



Çermik'in hizmet bakımından geri kaldığını bu sebepten dolayı ilçeye hizmet etmek adına bu göreve talip olduğunu dile getiren Yıldız, "Yol yok su yok,vatandaşın geçeceği bir kaldırım yok hep geride kaldı. Biz hizmet için geliyoruz. Çermik'te yaşayan halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Sağlık turizmini geliştirmek için 100 trilyonluk Grand Park Termal otel açarak en büyük yatırımı yaptım. sağlık turizmini geliştirmek için yabancı yatırımcıları getireceğim. İlçemizde alt yapı yok hizmete susamış  seracılık hizmetlerini  vereceğiz. Adaylığım ile buna inanıyorum ki Çermik ilçemizde AK Parti'nin oy oranını ikiye katlayacağım. 



Bu konuda iddialıyım ve aday olursam mutlaka kazanacağım. Sözde değil özde  çalışacağım. Çermik ilçemizde anlatılmayacak kadar  güzellikler var  istihdama yönelik gençlerimize  iş imkanı sağlayacağım, yaşlılarımıza, engellilerimize , emeklilerimize en iyi hizmeti vereceğim Allah kısmet ederse   bacılarımıza ve kardeşlerimize evinde  çalışacak iş imkanlarını sağlayacağım. makam mevki derdim yok hizmet  derdim var. Halkımız hizmet istiyor" diye konuştu. 





Yunus Yıldız kimdir? 

1978 çermik doğumluyum. 1996 yılından beri ticaretle uğraşmaktayım. 2000 yılında Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde Öz Yıldızlar Un Fabrikasını kurdum. 2003 yılında Dicle yem anonim şirketini kurdum. 2007 yılında MY Yıldız Un Fabrikasını kurdum. 2012 yılında Çermik ilçemizde 1500 kişilik Yıldız Düğün ve Konferans salonunu kurdum. 2013 yılında Diyarbakır ili kayapınar ilçemizde Gıran Park düğün ve konferans salonunu kurdum. 2014 yılında çermik ilçemizde ilçe halkımıza istihdam sağlamak için ve ilçemizdeki kaplıca termal turizmini geliştirmek için Dört Yıldızlı Gıran Park Termal oteli hizmete açıp bu tesisimizde 80 kişiye iş imkanı sağladık. Diyarbakır'daki yatırımlarımızla 300 kişiye iş imkanı sağlayarak ilimiz ekonomisine katkı sunduk. evli ve altı çocuk babasıyım. 
 


HABER.YIMAZA ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.