ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Mayıs 2019 23:26

Yurt Eğitim-Sen Diyarbakır Temsilciliği’ne Avcıl atandı

Yurt Eğitim-Sen Diyarbakır Temsilciliği’ne Avcıl atandı
Türkiye’de 2013 yılında kurulan Yurt-Kamu Çalışanları Sendikası’na bağlı olan Yurt Eğitim-Sen Sendikası Diyarbakır temsilciliğine Şahin Avcıl atandı.
Merkezi Yozgat’ta bulunan ve 2013 yılında kurularak kurumsallaşma yolunda yoluna hızla devam ederek güçlerine güç katan 3413 sayılı yasa ile çeşitli Kamu kurum- kuruluşlarda ve kadrolarda Memur olarak görev yapan gençler bir araya gelerek oluşturduğu Yurt-Kamu Çalışanları Sendikası’na bağlı olan Yurt Eğitim-Sen Sendikası Diyarbakır temsilciliğine Şahin Avcıl atandı. 


2013 Yılında Yurt Kamu Çalışanları Sendikası adı altında Türkiye’nin en büyük ailesi olma yolunda hızla ilerleyerek 2014’te Yurt - Eğitim Sen, 2015 Yurt - Sağlık Sen ve Yurt - Büro Sen 2018 yılında Yurt - Tarım ve Yurt İmar Sen kurularak faaliyetlerine etkin bir şekilde devam eden Yurt Kamu Çalışanları Sendikası tarafından Yurt-Eğitim Sen Diyarbakır İl Temsilciliğine Şahin Avcıl atandı.  



‘HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE EDEN KAMU ÇALIŞANLARIYIZ” 

Kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceği inancında olduğunu belirten tarafından Yurt-Eğitim Sen Diyarbakır İl Temsilciliğine Şahin Avcıl; “Bizler daha iyi şartlarda çalışmak, ekonomik ve sosyal sorunlarımızı en aza indirgeyerek yarınımız olan çocuk ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak için mücadele eden kamu çalışanlarıyız. Yıllarca hakkı, hukuku ve geleceği için emek verilmiş olan bizler asla geçmişimizden utanmadan ve çekinmeden çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda ve davada bu ülkenin hamuru, tuğlaları, çakıl taşları öz evlatları olarak sizlerle beraber yol almak istiyoruz. Sendikacılıkta sizler varsanız biz güçlüyüz, sizler varsanız sesimiz yeri göğü inletecektir, desteğiniz bizim için çok değerlidir” dedi. 





Daha önce Diyarbakır’da çeşitli STK’larda yönetim kurullarında görev yapmış olan Yurt-Kamu Çalışanları Sendikası Yurt-Eğitim Sen Diyarbakır İl Temsilcisi Avcıl; “Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. ilkesinden asla taviz vermeden menfaatlerini ikinci plana atan, gelecek nesillere yeni bir sendikacılık anlayışı kazandırmak olan Bizler kamu hizmetlerinin tarafsız, eksiksiz ve tam olarak zamanında Türkiye Cumhuriyetinin aziz milletine ulaşmasını sağlayan, Ülkesini ve Vatanını hiçbir menfaat ve ikbal kaygısı taşımadan karşılıksız seven fedakâr ve cefakâr Kamu çalışanlarıyız” diye konuştu. 


Avcıl sözlerini şöyle sürdürdü; Ülkemizde Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan her kadrodaki kamu personelini sendikamızın çatısı altında toplayarak ilerlemek amacında olduklarını ve aynı zamanda; alışıla gelmiş sendikacılık anlayışını değiştirmek ve insan odaklı sendikacılık yapmak üzere çıktığımız bu kutlu yolda sizlerin de destekleri ile yaşadığımızı ve var olduğumuzu ve birlikten kuvvet doğduğunu fazlası ile hissettirmek istiyoruz. kurum ve kuruluşlarında görev yapan, görevi ve unvanı ne olursa olsun herkesi sendikamız çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyoruz. Bizlerin kamu çalışanlarının Hak ve Hukukunu aramaktan başka bir gayesi veya çabası olmadı olmayacaktır. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.