GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ekim 2021 10:43

ZAMAN: 98 YAŞINDAYIZ

ZAMAN: 98 YAŞINDAYIZ
D.BAKIR- Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
D.BAKIR- Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
Açıklamasında, Cumhuriyet idaresinin kazanımlarına değinen Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, şunları dile getirdi:
‘Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü gurur ve coşku içinde kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı zaferle sonuçlandıktan sonra, 29 Ekim 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyet, Ecdadımızın en önemli mirası ve vazgeçilmez bir değerdir.
Bugünkü şartlar, 'Milletimiz’in tabiat ve adetlerine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün haklılığını bir kez daha göstermiştir.
Kurum ve kuralları ile işleyen demokratik sistemimiz, dünyanın en büyük yirmi ekonomisinden biri olmayı başarmış güçlü ekonomik yapımız, uluslararası barışın sağlanmasında aktif rol alan ordumuz, Cumhuriyetimiz’in en mühim sonuçlarıdır. Kuşku yok ki, Cumhuriyet’imizin reformist ve dinamik bir yapıda kurulmuş olması bugün ve gelecekte güçlü adımlar atılması konusundaki en önemli dayanaktır.
Bu duygu ve düşünceler ışığında kadirşinas hemşehrilerim ve Aziz Milletimiz’in Cumhuriyet Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizin ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.