GENEL Haber Girişi : 24 Temmuz 2021 13:40

ZAMAN:BASIN EMEKÇİLERİMİZİ EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM

ZAMAN:BASIN EMEKÇİLERİMİZİ EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM
Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ferman Zaman, ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı'nı kutladı.
Yazılı bir açıklama yaparak, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirten Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ferman Zaman , gazetecilerin son derece zor koşullarda, cansiperane görev yaptıklarına dikkat çekti.
Ferman Zaman , mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Gece gündüz demeden, fedakârca çalışan basın emekçilerimiz, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Basın mensuplarımız, halkımızın şeffaf, tarafsız ve güvenilir bilgilendirilmesi adına son derece önemli bir görevi icra etmektedir.

MİLLİ İRADEMİZE SAHİP ÇIKMIŞLARDIR
Basınımız, her zaman demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Milli ve Manevi değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini benimsemiş basın yayın kuruluşlarımız, demokrasimizin en büyük güvencesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini en iyi şekilde icra etmeye çalışarak, halkımızı doğru ve güvenilir bilgilerle aydınlatan değerli basın çalışanlarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı'nı en halisane duygularımla kutlar, kendilerine meslek hayatları boyunca başarılar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 24 Temmuz 2021 00:00

    Sevgili Derman Baba iyik varsin şükranlarımı basın deyince akla ilk gelen Derman Baba