GENEL Haber Girişi : 23 Kasım 2023 16:57

Zaman'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Zaman'dan Öğretmenler Günü Mesajı
Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü Ferman Zaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm öğretmenlerin gününü kutladı

Öğretmenliğin saygın bir meslek, öğretmenlerin ise bir toplumu şekillendiren kıymetli şahsiyetler olduğunu mesajında belirten Zaman, Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu yönüyle öğretmenler, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır dedi. 



Çocukların ve gençlerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve ülkenin kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında öğretmenlerin önemli bir faktör olduğunu belirten Ferman Zaman , "Bu duygu ve düşüncelerle büyük fedakarlıklarla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, bir toplumun şekillenmesinde önemli görevler üstlenen ve gençlerimizin iyi bir şekilde yetişerek vatanına sahip çıkmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimizin gününü tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.