GENEL Haber Girişi : 30 Aralık 2021 23:23

2021, SON DERECE ÜZÜCÜ GELİŞMELERE SAHNE OLDU

2021, SON DERECE ÜZÜCÜ GELİŞMELERE SAHNE OLDU
D.BAKIR- Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, yayınladığı yeni yıl mesajında, duygu dolu ifadelere yer verdi.
Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ülkemiz ve dünyamız için, son derece önemli gelişmelere sahne olan bir yılı geride daha geride bıraktık. Geleceğe yönelik umutlarımızı her daim canlı tutarak, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yılda, hedeflerimizi revize ederek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp, toplumun bütün kesimlerini oluşturan paydaşlarımızla beraber, el ele vererek Mukaddes kentimizin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olmalıdır.

Diyarbakır ilimizi daha mutlu ve müreffeh yarınlara taşıyabilme noktasında, hepimizin üzerine düşen fedakârlığı yerine getireceğine ve bunu kararlılıkla devam ettireceğine olan İnancım, tamdır.

Acıları ve mutluluklarıyla, 2021 yılını geride bırakırken, bütün dünya genelinde gözyaşlarının sona ermesi, kavgalar ve savaşların yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamına bırakması, müşterek dileğimizdir.

Yüce Rabbim’den; 2022 yılının, aziz milletimize, Ümmeti Muhammed’e ve bütün insanlık âlemine, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini niyaz eder, kadirşinas Diyarbakır halkın ve bütün vatandaşlarımızın, yeni yılını en içten duygularımla kutlarım’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.