GENEL Haber Girişi : 08 Mayıs 2022 13:08

ACAR:‘ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’

ACAR:‘ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’
D.BAKIR/ Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, ‘Annelerin haklarının asla ödenemeyeceğine’ dikkati çekti.
Açıklamasında ‘Bütün Annelerimizin ellerinden saygıyla ve hürmetle öpüyor, hepsine bir ömür boyu çocuklarıyla beraber, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’ diyen Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, şöyle devam etti:

FEDAKÂRLIK ABİDESİ ANNELERİMİZ

‘Evlatları uğrunda hayatları boyunca herhangi bir fedakârlıktan kaçınmayan, onlara karşı sonsuz sevgi ve şefkat ile birlikte harmanladıkları derin bir vefa duygusu taşıyan kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü en derin saygılarımla kutluyorum.

Hayatımızın her anında seve seve yanımızda olup, bizlere olan destek, şefkat ve ilgilerini şartlar ne olursa olsun eksik etmeyen annelerimizin Anneler Günü bir kez daha kutlu olsun.

Bizleri sıcaklığıyla sarıp sarmalayan, hayatta tarifi mümkün olmayan güzellikte duygular yaşatan annelerimiz hakkında bildiğimiz bütün güzel sözleri söylesek bile, onların yaptıkları fedakârlıkların yanında sönük kalır.

Annelerimizin ne kadar kıymetli, olmazsa olmaz varlıklar olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu vesileyle bir ömür boyu yanımızda ve destekçimiz olan, bizleri hep güçlü kılan ve daima geleceğe umutla bakmamızı sağlayan annelerimizin ellerinden öpüyorum.

Bütün Annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, bir ömür boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize. Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.