GENEL Haber Girişi : 16 Kasım 2019 00:25

ADALET BİRLİK PARTİSİ İL BAŞKANI ÇELEBİ: ‘ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI’

ADALET BİRLİK PARTİSİ İL BAŞKANI ÇELEBİ: ‘ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI’
Adalet Birlik partisi Diyarbakır İl Başkanı İş adamı Tahsin Çelebi, sık sık yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.
Bu kapsamda, Merkez Bağlar İlçesi Muradiye Mahallesinin muhtarı Dilek Demir’i ziyaret ederek, mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Çelebi, bu tür ziyaretleri önümüzdeki günlerde daha sık yapacaklarını belirtti.
Muradiye Mahallesi Muhtarlığında gerçekleşen ziyarette, Adalet Birlik partisi İl Başkanı Tahsin Çelebi, partisinin hedefleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


PARTİMİZE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Adalet Birlik hareketinin, kurulduktan sonra kısa süre içinde ülkemiz genelinde teşkilatlandığını ve partiye olan ilginin her geçen arttığını belirten Çelebi, şöyle devam etti:

‘Açıldıktan kısa süre sonra, hareketimize yoğun ilgi yaşandı. Bu ilgi ve yakınlık, bizleri fazlasıyla memnun etti.
Adalet Birlik hareketi olarak, bütün insanlarımıza kucak açarak, onların sorunlarıyla hemhal olmak, Bölgemiz ve ülkemizin kangrenleşen sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek için kolları sıvadık.
Kesinlikle mevki, koltuk veya şöhret peşinde değiliz. İnsanlarımızın dertlerine derman olup, hayır dualarını almaya talibiz.



Bakı olan, yalnızca ve yalnızca Allahu Teala’dır. Hepimiz faniyiz, dünyadaki miadımız dolduğunda, tıpkı bizden öncekiler gibi, göçüp gideceğiz. Hangi Semai Din’e mensup olursa olsun, ırkı veya dünya görüşü ne olursa olsun, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden olabildiğince geniş halk kitlelerine ulaşarak, onlara dokunmak, dertlerine çözüm aramak niyetindeyiz.
Allahın; izni ile gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz, iş arayan milyonlarca insanımız, emekçilerimiz, memurlarımız, hastalarımız, esnaflarımız, kısacası toplumun A’dan Z’ye bütün katmanlarını kucaklayıp, ortak aklı kullanarak, hep beraber sorunlarımızı köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturacağız.


Abparti.org.tr web sitemizden, hareketimizle ilgili dileyen bütün vatandaşlarımız, detaylı bilgi alabilirler. Adalet Birlik partimizin genel başkanı İrfan Uzun beyefendinin de dile getirdiği gibi, ‘Karanlığın üzerine Güneş gibi doğmaya’ geliyoruz. Zaten partimizin logosunda, ana temayı güneş oluşturuyor.  Evet, biz değişim zamanı geldi diyoruz.
Bu kapsamda, sürekli sahada ve halkla iç içe olacak, onların sorunlarıyla hemhal olup, başlatılan projelerin nihayete erdirilmesi için var gücümüzle çalışacağız, Allah’ın izni ile.




Sözle değil. özde ve samimi duygularla işimizi yaparak, ülkemizin en ücra köşesinde yaşayan insanlarımıza bile ulaşacağız. Ekonomik sorunlar, kuşku yok ki, insanlarımızın hayatını olumsuz etkilemekte. Geliri aynı olan, fakat hayat pahalılığı nedeniyle sürekli alım gücü düşen insanlarımızı gayet iyi anlıyoruz. Çünkü zaten çarşı pazarın durumunu iyi biliyoruz. Bu halkın sinesinden çıkmış insanlar olarak, ekonomik durumu elverişli olmayan, çoğu zaman evine ekmek götürmekte bile zorlanan insanlarımızın derdine derman olacağız.


Bu kapsamda, Bağlar İlçemiz Muradiye Mahallesi muhtarı Dilek Demir hanımefendinin çalışmalarını, gayet yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz.
Gerçekten göreve geldiği günden bu yana, hem İlçemiz hem de İlimiz genelinde fakirlere ve mazlumlara kol kanat gererek, yardımlar sağladı.
Azim ve samimiyetle, aşılamayacak engel yoktur. Bayan muhtarımız da, işte bu şekilde, takdire şayan başarılar gösteriyor.
Kıymetli vaktini bizlere ayırdığı ve gösterdiği sıcak misafirperverlik için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’.



BU TÜR ZİYARETLER, BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

Muradiye Mahallesi muhtarı Dilek Demir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘il başkanımız Tahsin Çelebi ve beraberindekilere, bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Allah; rızasıyla onurlanmak, şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, muvaffak olabilirsek, ne mutlu bizlere. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, hep bu düsturla gayretlerimize devam edeceğiz’ şeklinde duygularını dile getirdi. Daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekilmesini müteakiben, ziyaret sona erdi.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.