GENEL Haber Girişi : 11 Ağustos 2019 13:57

Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır 24. Dönem Milletvekili Galip Ensarioğlu, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır 24. Dönem Milletvekili Galip Ensarioğlu, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.
Ak parti 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Kurban Bayramı’nın bir çok Manevi müjdeyi beraberinde getirdiğine dikkati çekti. Mesajında ‘Kadirşinas Diyarbakır halkı ve ülkemiz, bütün güzelliklere layıktır’ diyen Galip Ensarioğlu, şu görüşl
‘Şanı En Büyük Ve Yüce Olan YüceRabbim’iz; bizleri, bu müstesna günlerin feyzinden yararlanabilen kullarından eylesin. Sayısız Manevi ve Kutsi yapıları sinesinde bulunduran, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti Diyarbakır halkını, bu vesileyle bir kez daha saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Bir insan için payelerin en büyüğü, Cenab-ı Allah’ın rızasıyla mazhar olabilmek, bu şerefle yücelebilmektir. Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, akan mazlum ve masum kanlarının duyurmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun. Kurban Bayramı’nın, içimizde yaşattığımız umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim. Bu müstesna günlerde, tüm dualarınızın Hak Tealakatında kabulünü niyaz ediyorum. Böylesine ulvi günlerde, hepimiz birbirimize manevi duygularla yaklaşarak, kırgınlıkları nihayetlendirelim. Cenab-ı Allah; bu mukaddes günlerin hatırına, huzur, esenlik ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Bayram tadında ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.