GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2024 17:03

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak'tan Mübarek Ramazan Ayı Mesajı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak'tan Mübarek Ramazan Ayı Mesajı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı bir mesajla Diyarbakırlı vatandaşların mübarek Ramazan Ayı'nı en içten dileklerle kutladı. Ocak, mesajında Ramazan Ayı'nın manevi önemine vurgu yaparak tüm İslam âlemine ve

Ocak'ın mesajında, Ramazan Ayı'nın bereket ve rahmet ayı olduğuna dikkat çekildi. Mesajında, Diyarbakırlıların Ramazan Ayı'nı en içten dileklerle kutladığını belirten Ocak, bu mübarek ayın halk arasındaki dayanışma, paylaşma ve sevgi bağlarını güçlendirdiğini ifade etti. Ramazan Ayı'nın manevi yükselişe vesile olduğunu ve insanları daha fazla yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla bir araya getirdiğini vurguladı.


Başkan Ocak, açıklamasında, Ramazan Ayı'nın tüm İslam dünyasına ve Diyarbakır'a hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, bu özel ayın insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini diledi. Ocak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Mübarek Ramazan Ayı'nın başlamasıyla birlikte tüm İslam âleminin kandilini tebrik ediyor, bu manevi atmosferin hepimizin hayatına bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olması dileğiyle, 'Hoş Geldin ya Şehri Ramazan' diyor, bu kutlu ayın tüm insanlığa barış, sevgi ve huzurlu bir yaşam getirmesine vesile olmasını diliyoruz."