GÜNDEM Haber Girişi : 14 Mart 2024 16:15

Akkoyun’dan Tıp Bayramı Mesajı

Akkoyun’dan Tıp Bayramı Mesajı
D.BAKIR/ EFEBEY&NETVİS, TELEKOM ,EFİX ,ÖDEME .HİZMETLERİ AŞ. CRAFT BEDDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, 14 Mart tıp bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, ‘bütün sağlık çalışanlarının bu özel günlerini kutluyorum’ ifadelerine yer ve

Efrahim Akkoyun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, şunları söyledi:


14 Mart tıp bayramını en halisane duygularımla kutluyorum. Alın teri ve emeğe olan saygımızı daha önce de muhtelif platformlarda dile getirmiştim.


Elbette ki sağlık sektörü, mesai kavramı gözetilmeksizin yapılan ve doğrudan insan hayatını ilgilendiren kutsal mesleklerden biridir.


Bu kapsamda insan sağlığının korunması, sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması noktasında her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve bütün sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçülemez.


Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız, mesai kavramı gözetmeksizin var güçleriyle insan hayatı ve toplum sağlığı için çabalar sarf etmektedirler. Bu vesileyle onlara ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum.


Özellikle, son yıllarda sağlığa yapılan yatırımlar da devrim mahiyetinde olacak çalışmaları kapsamaktadır. Bu vesileyle bütün hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, bu onurlu mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.