GENEL Haber Girişi : 27 Ekim 2020 09:15

‘ALLAH, NURUNU TAMAMLAYACAKTIR’

‘ALLAH, NURUNU TAMAMLAYACAKTIR’
DİYARBAKIR-Avina Sanat Yapıları Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Adanır , ülkemiz ve dünya genelinde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak, yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında, şer odaklarının, buldukları her fırsatta, kanlı ve kirli planlarını tatbik etmek iç

Avina Sanat Yapıları Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Adanır, şunları söyledi: ‘Görünen o ki, Fransa’ya devlet başkanı olmuş, fakat insan olamamış, adam olamamış bu zavallı figür, yakın zamanda siyaset sahnesinden silinerek, tarihin çöplüğüne atılmak üzeredir.


Yeteriz bakiye Macron ve onunla beraber hareket eden çapulcular güruhu, bir güneş gibi dünyayı ısıtan Nurlu Dinimiz İslam, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ve başörtüsüne yönelik, kendi çamurlu zihniyetlerini yansıtan sözler söyleyerek, ne kadar zavallı ve kalitesiz olduklarını bir kez daha deklare etmişlerdir. Esasında korkunun ecele faydası olmadığını, gerek Fransa ve Avrupa, gerekse bütün Dünya devletleri de gayet iyi bilmektedirler ki, son çırpınışlarını yapmakta, güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktadırlar.


Dünya genelinde İslam ve Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’e yöneliş olduğunu, özellikle dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemi sürecinde, onlar da yakından görmüş ve şahit olmuşlardır.


Avrupa’nın birçok ülkesi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde, defalarca kez, Kur’anı Kerim Ayetleri Okunmuş, hristiyanlar ve yahudiler, Camilerimize akın ederek, biz Müslümanlarla beraber namaz kılmış ve Cenab-ı Allah’a dualar etmişlerdir. Kiliseye ve Sinagoga bile gitmeyen gayri Müslimlerin, İslam ve Kur’an’a yönelmeleri ise, sinek vızıltısı kadar değeri olmayan Emmanuel Macron gibi, tedavülden kalkmış, son kullanım tarihi geçmiş, bozuk ve kokuşmuş politikacı müsveddelerini korkutarak, titretmiştir.


Charlie Hebdo isimli paçavranın, iğrenç bir görüntüyü, bir kez daha Fransa’da servis etmesi de, faşist, ırkçı ve sömürgeci zihniyetli Marine Le Pen’in, kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istemesi de, kudurduklarının göstergesidir.


Bulundukları bataklıkta çırpındıkça batan bu kişiler de, bütün dünya da çok iyi bilmektedir ki, bu onların son çırpınışları olacaktır’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.