GENEL Haber Girişi : 26 Ekim 2020 21:17

ORTA ÇAĞ KALINTISI MACRON

ORTA ÇAĞ KALINTISI MACRON
D.BAKIR- A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Özcan İleri, Türkiye ve dünya gündemine dair, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında, Hazreti Muhammed (S.A.V.), Dinimiz İslam ve başörtüsü ile verilen demeçlerin şuurunu ve bilincini kaybetmiş, adeta kuduz gibi etrafına saldıran İslam ve insanlık düşmanlarının, kirli yüzlerini bir kez daha ortaya çıkardığına dikkati çeken A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Özcan İleri, şöyle devam etti:


‘İşlerine geldiğinde demokrat geçinen, esasında kafatasçı ve İslam düşmanı bu kişiler, bir kez daha duvara toslamış, ahlaksızlık demeçlerinin içinde boğulmuşlardır.


Fransa Cumhurbaşkanı Macron, gerek iç ve gerekse dış politikadaki kendi beceriksizliği ve zır cahilliğini, esasında bir kez daha kendi ağzından dile getirmiştir. Bu hezeyanları ve ipe sapa gelmeyen ifadeleri, kendisinden ve ülkesinden başka kimseye zarar veremez. Ülkesinin yanı sıra, Avrupa ve dünya ülkeleri nezdinde, her geçen gün itibar kaybı ve güven bunalımı yaşamakta, dibe vurmaktadır.


İslam Alemi olarak, tek yürek ve tek nefes, bu izandan ve ahlaktan yoksun kişilerin karşısına dikilerek, hak ettikleri cevabı vermeliyiz. Sürekli kışkırtan, gerilim ve kaostan beslenmeye çalışan Macron, her demecinde, içinde bulunduğu bataklığa biraz daha gömülmektedir, itibar erozyonu yaşayarak, bütün dünyaya rezil olmaktadır.


Fransa’da kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını isteyen sözde siyasetçi, gerçekte insanlık düşmanı Fransız Marine Le Pen ile, Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ile ilgili iğrenç karikatürleri yayınlayanlar ve Dinimiz İslam ile ilgili, görüşten ziyade hezeyanlarını belirten Macron, esasında aynı çamurda boğulmaktadırlar.


Bu duygu ve düşüncelerle, Şanlı Dinimiz, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ve başörtümüze yönelik, söz söyleyenleri bir kez daha nefretle kınıyor ve telin ediyoruz.


Yüce Rabbim’den, diliyor ve niyaz ediyoruz ki, bütün İslam ülkeleri, en kısa zamanda güç ve gönül birlikteliği yaparak, İslam ve Kur’an düşmanlarına karşı zafer kazansınlar’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.