GENEL Haber Girişi : 02 Aralık 2023 23:00

Altunbay'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Altunbay'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
ANKARA/ Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında, engellilerin sorunlarına karşı hassasiyet vurgusu yaptı.

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, mesajında, şunları dile getirdi: Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata entegre edilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, medeni toplum olmanın zaruretlerindendir.

 

Engellilik, hepimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için hepimizin katkı ve ortak çaba göstermesi gereken toplumsal bir husustur. Engelli kardeşlerimizin mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.

Engelli kardeşlerimize destek olup, hizmetlerinde bulunmak her şeyden önce bir gönül işidir. Her insan, aslında bir engelli adayıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, kendilerine saygı ve muhabbetlerimi sunarak; Yüce Rabbimiz'den bütün engellilerimize hastalıklar, kaza ve musibetlerden uzak, esenlik ve sağlık dolu nice yıllar diliyorum.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.