GENEL Haber Girişi : 26 Ağustos 2018 21:53

Atik ve Karaboğar ailelerinin mutlu günü

Atik ve Karaboğar ailelerinin mutlu günü
Diyarbakır'ın ve Ankara'nın tanınmış ailelerinden Atik ve Karaboğar ailelerinin kıymetli çocukları Halil İbrahim ve Nazlı Ece için düzenlenen kına gecesiyle evliliğe ilk adımlarını attılar.
Hilton Oteli havuz başında düzenlenen görkemli kına gecesine iş dünyasından, siyaset dünyasına bir çok davetli katıldı. Tüsiad Tarımsal Sanayi İş Adamları birlik başkanı (DTSİAD) Başkanı Mehmet Atik’in oğlu İbrahim Halil Atik, Çetin Karaboğar’ın biricik kızı Nazlı Ece ile hayatlarını birleştirmek için ilk adımı attılar. 




Tanınmış ses sanatçılarının birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe türküleriyle misafirlerin coştuğu kına gecesinde dolarlar havalarda uçuşurken çok sayıda çelenk geldi.  




Oda, Borsa ve Esnaf Birliklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır’ın yanı sıra Bölgemizin muhtelif kentlerine mensup Aşiret liderleri, tanınmış sanayiciler, iş adamları da, muhtarlar ve Atik ve Karaboğar Ailelerinin bu mutlu günlerine tanıklık ettiler. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yetkilileri, Muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, 



Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Profesörler, Öğretim Görevlileri, Milli Eğitim Camiası ,Doktorlar ve Sağlık sektörü mensupları, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, Diyarbakır’ın yanı sıra, ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen oldukça kalabalık bir davetli topluluğu geceye katıldı. 
 


 
 1100 kişinin katıldığı kına gecesinde gelin ve damadın sahneye çıktığı sırada davetliler ayakta dakikalarca alkışlarken, düğünde adeta dolar yağmuru yaşandı. Birbirinden lezzetli yemeklerin ikram edildiği gecede yerel sanatçılar Kürtçe ve Türkçe seslendirdikleri parçalar ile davetlileri coşturdu.



Konuklar ise, şarkılar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Kına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  




Davetlilerle birebir ilgilenen damadın babası Tüsiad Tarımsal Sanayi İş Adamları birlik başkanı (DTSİAD) Başkanı Mehmet Atik, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan düğünümüze gelerek bizleri onurlandıran Tüm eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 



Bu mutlu günümüzde düğünümüze uzak yerlerden gelerek mutluluğumuza ortak olmanız bizleri çok mutlu etmiştir. Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız darısı evlenemeyen gençlerimizin başına İnşallah" diye konuştu. 


  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.