GENEL Haber Girişi : 26 Ağustos 2018 21:36

İşadamı Akyol: Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin yanındayız

İşadamı Akyol: Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin yanındayız
ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararlarına bir tepkide Zana Yapı İnşaat ltd. Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Bedirhan Akyol'dan geldi .
Amerika'ya boyun eğmeyeceklerini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti  Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devletimizin sonuna kadar yanında olduklarını belirterek Diyarbakırlılara dolara karşı savaş açma çağrısında bulundu.  
 
 
İşadamı Akyol, milletin ortaya konulan senaryolara göre hareket etmediğine dikkati çekerek, şöyle konuştu: "Yaşanan süreçler bize şuurlu olmayı, yalan politikalara ve sahte senaryolara aldanmamayı öğretti.  
 
 
 
Türkiye'ye karşı uygulanan ekonomik savaşın en bariz silahı olan döviz kurlarının planlı olarak yükseltilmesine karşı duruş olarak elimizdeki dolarları bozdurarak, ülkemize tuzak kuranların tuzağını boşa çıkarma yolunda bir adım atıyoruz. Bu hareketin büyüyeceğine inanıyoruz. Bize silah olarak kullanılan doların bizim gözümüzde bir değeri olmadığını bütün dünyaya göstereceğiz. Bu mücadelenin bir ayağı döviz bozdurma seferberliği olduğu gibi diğer yandan dış ticarette doları terk edip ticaret yaptığımız ülkelerle milli para birimleri üzerinden ödeme yapmaya başlayacağız." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.