GENEL Haber Girişi : 31 Aralık 2022 14:02

BARIŞ AKBABA:DAHA MUTLU VE MÜREFFEH BİR DÜNYA DİLİYORUZ

BARIŞ AKBABA:DAHA MUTLU VE MÜREFFEH BİR DÜNYA DİLİYORUZ
D.BAKIR/Siyasetçi Barış Akbaba , ‘Yeni Yıl’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, bütün halkımıza, sağlık ve mutluluklar temennisinde bulundu.

Siyasetçi Barış Akbaba, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘2022 yılını geride bırakırken, çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat sürmeleri konusunda, asla umutlarımızı yitirmediğimiz, tam tersine yeni hedeflere yelken açtığımız, bir yıla daha giriyoruz.

Adeta bir ebru gibi renkleri ve ışıltısıyla göz kamaştıran Mukaddes Kentimizin ışıklarını daha da parlatmak, görkemli bir yıldız haline getirmek için yeni yılda da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yıl, iyilikler, güzellikler ve mutlulukların yanı sıra, hepimizi üzüntüye boğan ve olumsuz etkileyen gelişmeler oldu. Yaşadıklarımızı olabildiğince dikkatli tahlil edip, geleceğe yönelik dersler çıkaracağız.

Yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Diyarbakırlı vatandaşlarımızla gönülden paylaşıyor, yeni yılın başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz eder, en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunarım’.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.