GENEL Haber Girişi : 24 Kasım 2022 08:44

BAŞHEKİM KOZAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJ

BAŞHEKİM KOZAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJ
D.BAKIR- Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Günay Kozan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Öğretmenler Günü’nü kutladı.



Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Günay Kozan  , öğretmenliğin, ‘Azim, Sabır ve Fedakârlık gibi ulvi değerler içerdiğini’ belirterek, şunları söyledi:
‘Evvela, tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek kutsaldır.
Geleceği aydınlık ve daha müreffeh bir Türkiye ancak, kendisini daima yenileyen öğretmenlerimizin, en son ve yeni bilgilerle donatacağı, çocuklarımız ve gençlerimiz sayesinde şekillenecektir.



Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin almış olduğu bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine, genç nesillerin vatan sevgisi ve fikir hürriyetinin birer timsali olarak yetişmeleri için canla başla çalışacaklarına ve ülkemizi hedeflerine, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak yolda kararlılıkla yürüyeceklerine yürekten inanıyorum.


Varlığı ve önemi değişmeyen ve giderek de artan unsur olan ‘Öğreten, yani Öğretmenlerimizdir’. Tüm bu değerlere sevgi, sabır, fedakârlık ve şefkat ile can veren öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.


Yüce Rabbim’den; vefat etmiş bütün öğretmenlerimize rahmet ve merhamet, görevlerini icra etmekte olan tüm eğitim neferlerimize de muvaffakiyetler ve özel hayatlarında sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.