GENEL Haber Girişi : 23 Temmuz 2020 23:36

BASINIMIZ, HAYATIMIZIN ‘OLMAZSA OLMAZLARI’ ARASINDADIR

BASINIMIZ, HAYATIMIZIN ‘OLMAZSA OLMAZLARI’ ARASINDADIR
D.BAKIR- Diş Hekimi Remziye Yüce Alyamaç, ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı' dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
‘Bugün Dünya Basın Özgürlüğü, bütün basın mensubu emekçilerimizin bu özel gününü en kalbi duygularımızla kutluyoruz’ diyen Dr.Remziye Yüce Alyamaç, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Demokratik sistemlerin güçlenmesine önemli katkılar sağlayan basınımızın, demokratik yaşamın olmazsa olmazları arasında yer aldığını, şeffaf, saydam ve hesap verilebilir yönetim anlayışının da temel yapı taşlarından biri olduğunu, özellikle vurgulamak isterim. Toplumumuzun zamanında ve doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasında basınımıza çok büyük görevler düşmektedir. 

Basınımızın doğru, güvenilir, nitelikli ve objektif haberler yapmasıyla, daima toplumumuzun haklı beğenisini ve teveccühüne mazhar olmaktadır. Milli ve Manevi değerlerimize hassas, toplumsal değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde ve zamanında haber alma ihtiyacını sağlayan basın mensuplarımız ve kuruluşlarımızın, toplumumuza katkıları hepimiz açısından son derece önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini en iyi şekilde icra etmeye çalışarak, halkımızı doğru ve güvenilir bilgilerle aydınlatan değerli basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Basın Bayramını, en halisane duygularımla kutlar, kendilerine meslek hayatları boyunca başarılar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.