GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2024 12:45

Başkan Akmeşe’den Mübarek Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Akmeşe’den Mübarek Kadir Gecesi Mesajı
D.BAKIR/ Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe , mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni kutladı.

Mesajında, ‘Kadir Gecesi’nin içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı olduğuna’ dikkati çeken Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe şunları söyledi:
‘Kadir Gecesi’nin faziletleri saymakla bitmez. Böylesi Mukaddes ve ulvi kandil geceleri, Cenab-ı Allah’ın yeni rahmetlerinin tecelli edeceğinin habercisi ve müjdecisidir.


Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket ve arınma mevsimi Ramazan ayının son günlerini yaşarken bir Kadir gecesine daha kavuşmanın sevinci içindeyiz. Bu kutlu geceyi, hep beraber idrak ve ihya edeceğiz. Bu geceyi diğer bütün zamanlardan üstün kılan en önemli özellik;


Toplumsal kardeşlimiz, birlik ve beraberlik ve dayanışmamızın en veciz örneklerini yaşadığımız, 11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in sinesinde bulunan, Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle, Dualarımız, Niyazlarımız ve Zikirlerimiz ile Cenab-ı Allah’a yalvaracağız.


Bu duygu ve düşüncelerle, hepimizin mübarek Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den, kadirşinas halkımız ve bütün İslam Âleminin, kaza ve belalardan uzak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere kavuşmasını, niyaz ediyorum’.